Dolar 34,2139
%0.1
Euro 37,9024
%-0.5
Altın 2.931,340
%1.22
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meslek sahibi olacaklar

Meslek sahibi olacaklar

Narlıdere Belediyesi, Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi, yeni bünyesine kazandırdığı 5 adet sanayi tipi dikiş ve overlok makinası ile kursiyerlerini meslek sahibi yapmaya amaçlıyor.

  • Ege Postası
  • 27.11.2012 - 15:16

İZMİR- Narlıdere Belediyesi, Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi içerisinde yer alan ‘Meslek Edindirme Odası’ Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Halk Eğitim merkezi müdürü Ekrem Sarı ve merkez kursiyerlerinin katılımı ile hizmete açıldı. Kısa bir süre önce faaliyete geçen oda yeni alınan 5 adet sanayi tipi dikiş ve overlok makinası toplamda sayısı 15 makine’ye çıkan meslek edindirme kursları, Narlıdereli kadınları meslek sahibi yapmayı amaçlıyor. ‘Meslek Edindirme Odası’ açılışında bir konuşma yapan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “  Narlıdere Belediyesi olarak kadın ve kadın ile ilgili çalışmalarımızın her noktasında kadını görebilirsiniz. Bu çalışmaları yürütürken de halk eğitim merkezi müdürlüğümüzün kendi içinde hazırladığı kurslarda da kadın insiyatifini ve yoğunluğunu görmek bizi fazlasıyla memnun ediyor.  Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi içerisinde yeni hizmete açacağımız ‘Meslek Edindirme Odası’nın Narlıdereli kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 YEMEK YAPIMI VE PASTACILIK

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un gerçekleştirdiği konuşmanın ardından kurdela kesildi ve ‘Meslek Edindirme Odası’ elli kursiyeri ile birlikte resmen hizmete başladı. Narlıdere Halk Eğitim merkezi ve Narlıdere Belediyesi, Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kurslara katılan kadınlar, ortaya koyacakları birbirinden güzel el emeği ürünleri Demokrasi Meydanında açılacak olan stantlar da sergileme fırsatını elde edecekler. Kursiyerlerin çok memnun olduğu merkez yakın zamanda yemek yapımı ve pastacılık kursları açarak hizmetlerinin çoğaltacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.