Dolar 34,1939
%-0.04
Euro 37,8936
%0.32
Altın 2.917,760
%-0.4
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Meteoroloji'den İzmir için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den İzmir için kuvvetli yağış uyarısı

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, bu gece başlayıp yarın da devam edecek şiddetli sağanak ve lodos uyarısı yaptı. Meteoroloji'den İzmir için

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 13:30
EGE POSTASI-  Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre İzmir ve çevresi için Gökgürültülü ve sağanak yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Bu gece saatlerinden sonra Manisa, Balıkesir ve Çanakkale'de kuvvetli (21-50 mm) İzmir, Aydın ve Muğla'da kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 
Perşembe günü bölgenin geneli parçalı çok bulutlu, yerel olarak hafif sağanak yağışlı geçeceği, Cuma günü ise yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Cumartesi günü ilk saatlere kadar aralıklarla etkili olması beklenen yağışlarla birlikte rüzgarın güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Yetkililer meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar , yıldırım, heyelan, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler vb.) vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı. 


Denizlerde de fırtına uyarısı yapıldı. Güney Ege'de güney ve güneybatı yönlerden esen rüzgarın cuma günü gecenin ilk saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, 6 ila 8 kuvvetinde (50-70 km/s) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.