Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te yüzme havuzunda düğün keyfi

Ödemiş'te yüzme havuzunda düğün keyfi

Ödemiş Belediyesi’ne ait 125. Yıl Kültürpark içerisinde bulunan yüzme havuzu bu yazdan itibaren yaklaşık 1000 kişilik organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 10:17
Ödemiş'te, Kültürel ve sosyal etkinlikler ile düğün, nişan, sünnet gibi merasimleri havuz başında yapmak isteyen vatandaşlar için yeni bir alternatif oluşturmak amacıyla başlatılan genişletme çalışmaları tamamlandı.  

Yonca şeklinde havuzun bulunduğu alanının teras kısmında 540 metrekarelik bir genişletme yapılarak 2.435 metrekare alan oluşturuldu. Bu yazdan itibaren hizmet verecek yüzme havuzuyla, Ödemişlilere düğün-nişan-sünnet gibi merasimleri için havuz başında nezih bir mekanda organizasyon yapabilmeleri için farklı bir seçenek oluşturuldu.

REZERVASYON BAŞLADI
Yaklaşık 1000 kişilik organizasyonlara ev sahipliği yapacak havuz için rezervasyonlar başladı. Özel günleri için yüzme havuzunu tercih eden vatandaşlar İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne müracaat ederek, rezervasyonlarını yapacaklar.

 

Ödemiş Belediyesi’ne ait 125. Yıl Kültürpark, Ödemişlilerin en çok tercih ettiği dinlenme alanlarından biri konumundadır. Yılın her mevsiminde vatandaşların ilgi gösterdiği Kültürpark’ta, iskele çay bahçesi, çocuk oyun grupları, yürüyüş ve spor alanları, mesire yerleri bulunmaktadır.  Geçtiğimiz ay faaliyete başlayan gezinti treni ise çocukların yeni bir eğlence alanı oldu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.