Dolar 34,2023
%-0.01
Euro 37,9200
%0.39
Altın 2.911,180
%-0.63
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencileri ısıtacak proje

Öğrencileri ısıtacak proje

Uluslararası Genç Politikacılar Derneği (UGEPDER), 'Hayal Ortaklığı' adı verilen proje kapsamında Ege Üniversitesi'nde 550 öğrenciye, ülke genelinde 17 şehirde 8 bin öğrenciye kıyafet yardımı yaptı.

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 12:56
Uluslararası Genç Politikacılar Derneği'nin bir giyim firmasıyla ortaklaşa yürüttüğü “Hayal Ortaklığı" projesi Ege Üniversitesi'nde hayata geçirildi. 550 öğrenciye ulaşan UGEPDER İzmir İl Başkanlığı, öğrencilerin beden ölçülerine göre önceden hazırlanmış kıyafetlerin dağıtımına başladı. İzmir İl Başkanı İrfan Oğuz, "Üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin şartlarını ve durumlarını biliyoruz. İzmir ilimizin birçok artısı var ve bu yüzden öğrenci kardeşlerimiz de ülkemizin dört bir yanından okumaya şehrimize geliyor. Bizim bu projede ile amacımız üniversite öğrencilerine destek olmak ve onların kalbine dokunmak" dedi.

Öğrenciliğin maddi zorluklarına dikkat çeken Oğuz, "Hepimiz bu zor şartlardan geçtik. Çoğu öğrenci arkadaşımız ailesinin destekleriyle hayatını idame ettirmeye çalışıyor. Ancak günümüz şartlarında Türkiye'de bu desteklerle sağlıklı bir hayat sürdürmek pek mümkün olmuyor. Bizim amacımız bu proje ile öğrenci kardeşlerimizin yüzünü güldürmek ve onlara destek olmak" diye konuştu.

Ege Üniversitesi'ne ve öğrenci topluluklarına desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade eden Oğuz, "Bu tür çalışmalarda büyük kurumların ve kamuoyunun desteğini almak bizleri daha çok motive ediyor. Bu türde projelerimiz devam edecek. Siyasetin oy toplamaktan ibaret olmadığını anlatacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.