Dolar 34,2252
%0.05
Euro 37,9626
%0.5
Altın 2.916,750
%-0.44
Bist-100 9.231,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üçkuyular sil-baştan

Üçkuyular sil-baştan

Üçkuyular'da semt pazarı bitişiğindeki alanda İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar sırasında önceki yıl inşa edilen kent mobilyaları ve oturma grupları yerlerinden söküldü, meydan adeta şantiyeye döndü. Vatandaşı zorda bırakan düzenleme sonrasında, yöre sakinleri ve metroyu kullanan İzmirlilerden "Paralar yine çöpe gitti" tepkisi geldi. Ancak iki yıl dayandı

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 10:25
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Üçkuyular Metro İstasyonu çıkışında ve semt pazarı girişinde geçtiğimiz günlerde yeni otobüs cepleri inşa etmek için başlatılan çalışmalar vatandaşlar tarafından tepki topladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Fahrettin Altay Metro İstasyonu açılışı öncesinde tamamladığı ve Ağustos 2014'te tepeden tırnağa yenileyerek hizmete açtığı Eski Üçkuyular Meydanı girişi adeta yaz-boz tahtasına döndü. Büyükşehir Belediyesi'nin 1 milyon 922 bin lira harcayarak düzenlediği ve kent mobilyaları ile güneşlikler inşa ederek zenginleştirdiği metro çıkışında başlayan çalışmalar sonrasında kaldırımlar 2 yıl sonra yeniden köstebek yuvasına döndü.



İKİ YIL ÖNCE YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILMIŞTI
2014 yılının ilk aylarında yaklaşık 2 milyon liraya yakın para harcanan proje kapsamında yapılan kaldırımlar ve peyzaj çalışmaları da son düzenlemeyle birlikte çöpe gitmiş oldu. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde artan yolcu sayısı ile birlikte yayaların yoğun olarak kullandığı güzergahta yaşanan son manzara neticesinde oluşan çukurlar vatandaşları da zorda bıraktı. Sökülen aydınlatma üniteleri, güneşlikler, banklar ve bitkilerin bulunduğu alanda önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarım ardından yeni otobüs cepleri inşa edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.