Dolar 34,1777
%-0.08
Euro 37,8921
%0.31
Altın 2.917,630
%-0.41
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Toprak'a TOMA brifingi

Vali Toprak'a TOMA brifingi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve TOMA yatırımlarıyla dikkat çeken Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasını ziyaret etti. Vali Toprak Katmerci'den brifing aldı, tesisi inceledi

  • Ege Postası
  • 03.03.2016 - 11:45
EGEPOSTASI - İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde Vali Toprak'ı, Çiğli Kaymakamı Dr. Yusuf Güler ve diğer ilgililer eşlik ederken, buraya gelişinde Katmerciler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti 22. Dönem İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci ve Yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı.
 
Vali Toprak, 1985 yılında kurulan ve 30 yılı aşkın süredir 30'a yakın farklı ekipmn üretimiyle sektörün en geniş ürün gamına sahip şirketi Katmerciler A.Ş hakkında İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Katmerci’den kısa bir brifing aldı. Katmerciler A.Ş’nin ürün yelpazesi içinde itfaiye araçları, çevre araçları, taşıma araçları, savunma sanayine yönelik araçlar, inşaat sektörüne yönelik araçlar ve özel ürünlerin tasarım ve üretimi yer aldığını belirten Katmerci, bu ürünler arasında, itfaiyelerden çöp araçlarına, vidanjörlerden kanal açma araçlarına, tankerlerden kurtarma araçlarına, damperlerden mobil bakım araçlarına, hayatı kolaylaştırmada farklı fonksiyonlara sahip çok çeşitli araç üstü ekipmanlar bulunduğunu söyledi. Brifingde, şiketin ileri teknolojiye dayalı üretim kabiliyetiyle, toplumsal olaylara müdahale araçları da (TOMA) ürettiği vurgulandı.


GÖREVİMİZ GÖLGE ETMEMEK
Atatürk Organize Sanayi Bölgesini ve Katmerciler A.Ş’yi ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Toprak; “İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, ülkemizdeki OSB'lerin en başlarında yer alan bir OSB. Burası örnek gösterilecek bir OSB'dir. Üretim alanları itibariyle karma bir OSB. Katma değerli üretim yapan istisnai, güzel üretim alanları olmasından dolayı ayrı bir değer olarak düşünüyoruz. Onun için de yatırımcılarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizim görevimiz yatırımcılarımızın önünü açmak, gölge etmemek, yürümelerine, istihdam sağlamalarına, ekonomik değer oluşturmalarına, ülkemizin değerine değer katmalarına katkıda bulunmaktadır. Bizler de bunu yapmaya çalışıyoruz. İAOSB’nin altyapısı düzgün, sorunlarını çözmüş, sosyal sorumluluklarını yerine getiren, olması gereken tüm sosyal aktiviteleri de üretenler için ortaya koyan bir OSB olmasından ben de memnuniyet duyuyorum” dedi.
 
Vali Toprak, burada i incelemelerinin ardından Çiğli Kaymakamı Güler’e, Katmerciler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Katmerci’ye ve diğer ilgililere göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.