Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Aksak: Erzurum Günleri daha iyi olabilirdi

Milletvekili Aksak: Erzurum Günleri daha iyi olabilirdi

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ankara'da Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından hafta içinde düzenlenen 2. Erzurum Günleri'nin, daha iyi organize edilebileceğini söyledi. SGK Erzurum İl Müdürlüğü'nün, prim ödeyenlere yönelik...

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 16:59
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ankara'da Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından hafta içinde düzenlenen 2. Erzurum Günleri'nin, daha iyi organize edilebileceğini söyledi.

SGK Erzurum İl Müdürlüğü'nün, prim ödeyenlere yönelik plaket törenine katılan Milletvekili Aksak, Erzurum Günleri'ni eleştirdi. Organizasyon yetersizliğinden dolayı şehrin tanıtımına istenen katkıyı sağlayamadığını söyleyen Aksak, bir federasyona bırakılamayacak kadar önemli olduğunu belirtti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi çatısı altında düzenlenmesi gerektiğini kaydeden Muhyettin Aksak, Twitter hesabında da bu düşüncesini aktardığına dikkat çekti: "Erzurum'un ve çıkardığı markaların tanıtımı çok önemli ancak Ankara'da düzenlenen Erzurum Günleri'nde yetersiz organizasyon göze çarptı. Önümüzdeki yıldan itibaren Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin, valiliğin ve üniversitenin paydaşlığında, geniş katılımlı profesyonel bir organizasyonla şehrin tanıtım günleri düzenlenebilir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.