Dolar 34,1247
%0.05
Euro 38,2422
%0.2
Altın 2.916,320
%0.06
Bist-100 10.033,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Erdemir: Hedefimiz Amasya ve 6 ilçe belediye başkanlığını almak

Milletvekili Erdemir: Hedefimiz Amasya ve 6 ilçe belediye başkanlığını almak

AK Parti Merzifon İlçe Divan Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, yaklaşan yerel seçimlerde hedeflerinin Amasya ve 6 ilçe belediye başkanlığını...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 14:18
AK Parti Merzifon İlçe Divan Toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla yapıldı.
AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, yaklaşan yerel seçimlerde hedeflerinin Amasya ve 6 ilçe belediye başkanlığını almak olduğunu söyledi.

Merzifon Akif Gülle Kültür Merkezi'nde gerçekleşen divan toplansında konuşan AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, insanın yaşlandığı zaman geçlik dönemlerine, çocukluk dönemlerine sığındığını, milletlerin de zayıfladıkları dönemlerde hep geçmişe, muhteşem maziye doğru sığındığını aktarıp, "Yaşadığımız ülkede maalesef öyle anlar yaşadık ki, öz yurdumuzda garip, öz vatanımızda parya muamelesi gördük. İşte bu muameleleri gördüğümüz zamanlarda içimizden yetişmiş insanlar seslendi; 'Sanma bu tekerlek kalır tümsekte dedi. Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış, ebet bizimdir.' diyor. Evet bu hareket yüzyıldır yeniden dirilişin hazırlıklarını yapmaya başladı ve 14 Ağustos 2001'de hiçbir şey bundan sonra eskisi gibi olmayacak diye haykırdı milletimiz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kurulduğu andan itibaren bu memlekette hiç kimsenin kendisini öteki hissetmeyeceğini, 76 milyonun bu ülkede 'Ben bu ülkenin vatandaşıyım' demenin hazzını yaşatmayı hedeflediğini belirten Erdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Her alanda büyük mesafeler kat ettik. Demokrasimizi her şeyden önce lekelerden, gölgelerden, müdahalelerden ve vesayetten kurtardık ki en önemli başarımız budur. Yine ekonomide büyük hayalleri gerçek kıldık. Hatta hayal edilemeyenleri gerçekleştirdik. Türkiye’yi gözüne bakılan sözü dinlenen bir Türkiye yaptık hep birlikte. Türkiye’´yi şantiyeye çevirdik. Amasya’mızı, Merzifon’umuzu ve diğer ilçelerimizi şükürler olsun ki şantiyeye çevirdik. Önümüzde bir buçuk yıla üç seçim sığdıracağız. Bütün bu kazanımlarımız bu üç seçimi birbiriyle etkileyecek durumda. AK Parti’´de milletvekili olmak, genel başkan olmak, ilçe başkanı olmak neyse AK Parti’´nin seçmeni olmakta o kadar yücedir, o kadar değerlidir. O duyarlılıkla hareket ediyoruz ki milletimiz bizim gönlümüzden geçeni anlıyor ve görüyor. Onun için Amasyamızı da yine Türkiye'nin ortalamasının üzerinde oy almaya devam edeceğiz. İlimizde ve 6 ilçemizde belediye başkanlığını mutlaka alacağız. Yeter ki aramızdaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusu devam etsin.”

İlçe Başkanı Hasan Çilez ise seçim takviminin yaklaştığını işaret ederek, “Artık bütün teşkilatlarımız adaylarımızın belirlenmesiyle seçimlere odaklanacak. Biz ilkbahar ve yaz dönemini yatırımlarla geçirdik. Yaptığımız yatırımlar şükürler olsun ki halkımız tarafından takdirle karşılandı. Merzifon Haftamızı yaşadık. Dolu dolu bir haftaydı. İlçe teşkilatımız üzerine düşen görevleri bir bir yerine getiriyor. Bölgemizdeki en iyi en dinamik teşkilatlardan birisi. İlçe yönetim kurullarımız her hafta mutat toplantılarını yapıyor. Gençlik kollarımız, hanım kollarımız aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Artık bu parti teşkilatı hizmet etmeye alıştı. Bütün Türkiye’´de olduğu gibi Merzifon’´da bu hizmet odaklı siyasete alıştı” dedi.

Divan toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eski Devlet Bakanlarından Ahmet Demircan, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Samsun İl Seçim Koordinasyon Başkanı Hasan Tahsin Şengün, Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, AK Parti Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, parti delegeleri ve partililer katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.