Dolar 34,1217
%0.04
Euro 38,2163
%0.13
Altın 2.922,880
%0.28
Bist-100 9.934,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar 4. Kültürler Buluşması doğu batı kaynaşmasına dönüştü

Seferihisar 4. Kültürler Buluşması doğu batı kaynaşmasına dönüştü

İzmir'in Seferihisar ilçesinde devam eden 4. Kültürler Buluşması’nın beşinci gecesine, Doğu ve Güneydoğu Anadolular Birliği evsahipliği yaptı. 7’den 70’e herkesin türküler eşliğinde halay çektiği gecede “Yaşasın barış, yaşasın...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 14:00
İzmir'in Seferihisar ilçesinde devam eden 4. Kültürler Buluşması’nın beşinci gecesine, Doğu ve Güneydoğu Anadolular Birliği evsahipliği yaptı. 7’den 70’e herkesin türküler eşliğinde halay çektiği gecede “Yaşasın barış, yaşasın kardeşlik” sloganları eşliğinde güvercinler uçuruldu.

Gecede konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kültürler Buluşması'nda Doğu ve Güneydoğulular Gecesi'nde, Türkiye'nin her yerinden gelen doğulu kardeşlerimizle diğer derneklerimizle birlikte barış güvercinlerini uçurduk. Kadını erkeği, dedesi torunu, şortlusu baş örtülüsü, AKP'lisi, CHP'lisi, MHP'lisi bu gece hepimiz Seferihisarlıyız diye haykırıyoruz. Birileri bizi bölmeye çalışırken biz burada birleşiyoruz. Seferihisar’da yaşayan herkes, kökleri ne olursa olsun barış içinde eğleniyor. Ne mutlu ki bunu burada başardık. Barış işte bu kadar kolay. Yaşasın barış yaşasın kardeşlik.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.