Dolar 32,6620
%0.32
Euro 35,3739
%0.22
Altın 2.480,650
%0.54
Bist-100 10.873,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mısır'da ölen Müslümanlar için Kütahya'da dualar edildi

Mısır'da ölen Müslümanlar için Kütahya'da dualar edildi

Kütahya'da Mısır Halkı ile Dayanışma Platformu, darbe sonrası öldürülen ve yaralanan Mursi yanlıları için 'Seccade - Sefertası Adeviyye Müdafaası' sloganı ile bir etkinlik düzenledi. Programda, akşam, teravih ve gıyabi cenaze namazlarının...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 01:30
Kütahya'da Mısır Halkı ile Dayanışma Platformu, darbe sonrası öldürülen ve yaralanan Mursi yanlıları için 'Seccade - Sefertası Adeviyye Müdafaası' sloganı ile bir etkinlik düzenledi.

Programda, akşam, teravih ve gıyabi cenaze namazlarının ardından yapılan basın açıklaması ile darbeci yönetim kınandı. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın, "Irkçı emperyalizmin taşeronluğuna soyunarak Mısır'da halk iradesine karşı darbe yapan sözde Mısır ordusu, Mısır halkına karşı çok şiddetli saldırılara başlamıştır. Başta Adeviyye meydanı olmak üzere ülke genelinde askeri darbeye karşı barışçıl bir şekilde direnerek tepki gösteren Mısır halkına polis ve asker tarafından gerçek mermilerle saldırmaktadır" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından "Defol Sisi, seninleyiz Mursi, katil Sisi Mısır'dan defol, Zulme karşı omuz omuza" sloganları atıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.