Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mitinglerde örgütün sesi olacak!

Mitinglerde örgütün sesi olacak!

CHP İzmir İl Başkanlığı demirbaşları arasında bugüne kadar bulunmayan parti aracı105 bin TL’ye satın alındı. 16 kişilik midibüs kadrolu şoför tarafından kullanılacak. Yaklaşan yerel seçimler de kentin farklı noktalarında gerçekleşecek mitinglerde yöneticileri taşıyacak olan midibüsün üstündeki ses sisteminden de yararlanılacak.

  • Ege Postası
  • 12.12.2013 - 13:10
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Başkanlığı parti aracına kavuştu. İl Başkanlığı demirbaşları arasında bugüne kadar bulunmayan parti aracı 105 bin TL’ye satın alındı. 16 kişilik midibüs kadrolu şoför tarafından kullanılacak. Araçtan, CHP İzmir il yönetimi ile kadın ve gençlik kolları il yönetimleri faydalanacak. Yaklaşan yerel seçimler de kentin farklı noktalarında gerçekleşecek mitinglerde yöneticileri taşıyacak olan midibüsün üstündeki yüksek kalitedeki ses sisteminden de yararlanılacak. Aracın üzerinde Türkiye'nin ilk başbakanı, ikinci cumhurbaşkanı, CHP eski Genel Başkanı İsmet İnönü’nün, “Namuslular; en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır” sözü yer alıyor.


YILDIZ: BORCUMUZ YOK KASAMIZ GÜÇLÜ
CHP İzmir İl Saymanı Celal Yıldız, “ İl Başkanlığı'nın 18 ay önce 360 bin TL borçu vardı.İl Başkanımızı ve il yöneticilerimizin gayretli çalışmaları sonrası borcu ödedik. Şeffaf bir mali yapımız var. Parti kasamız yerel seçim süreci için güçlü. Araç ihtiyacımız vardı. CHP İzmir İl Başkanlığı’nın demirbaşları arasında ilk defa parti aracı var. Aracın üstündeki ses düzeni yüksek voltajı...İlçelerdeki mitinglerde etkin bir şekilde kullanacağız. Aracın giydirilmesi Ankara’da yapıldı. Genel Merkezimiz parti araçlarının üstünde kurumsallaşmış sözlerin yer almasına dikkat ediyor. Bizim aracımızın üstünde İsmet İnönü’nün ‘Namuslular; en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır’ sözü yer alıyor.Aracın maliyeti 105 bin TL.Maliyetin yüzde 40’ını Genel Merkez karşıladı” dedi.

İLÇELERE DE ARAÇ ALINIYOR
Bu arada Kınık, Dikili ve Bergama ilçe örgütlerine Genel Merkez tarafından parti aracı alındığı, Kiraz ve Bayındır ilçe başkanlıklarına da önümüzdeki günlerde alınacağı öğrenildi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.