Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Modanın Kalbi Buca’da Atacak

Modanın Kalbi Buca’da Atacak

İzmir tekstil ve konfeksiyonda son moda ve trendleri belirleyecek yepyeni bir merkez kazanıyor. Buca Belediyesi, konfeksiyonda “ne fiyattan ne kaliteden vazgeçmem” diyenler için festival alanı gibi bir tekstil pazarı açmaya hazırlanıyor. Pazarın ismini belirlemek için sosyal medyada kampanya başlatan Buca Belediyesi, tezgah kiralamak isteyen pazarcı esnafı için başvuruların başladığını hatırlatarak, “modanın kalbinin atacağı yeni merkezde sizde yerinizi alın” çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 08.08.2015 - 11:12
Buca Belediyesi, ekonomik kriz nedeniyle alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşa bir nebze olsun katkıda bulunmak amacıyla tekstil ve konfeksiyona yönelik pazar açma kararı aldı. Gıdanın satılmayacağı, giyim, ev tekstili, ayakkabı, bijuteri gibi ürünlerin uygun fiyatla son tüketiciye sunulacağı pazarda, ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri yer alacak. Modaya dair her ürünün uygun fiyat,yüksek kalite avantajıyla satılacağı Tekstil Pazarıİzmir’in yeni cazibe merkezlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

Buca Pazar yerinde her hafta cuma günleri kurulması planlanan pazarda 647 adet tezgahta satış yapılacak.

‘ADINI SEN KOY’
Buca’ya yeni bir çekim merkezi kazandırırken, Bucalıların da bu sürece dahil olması amacıyla Buca Tekstil Pazarı’nın adı için sosyal medya üzerinden de bir kampanya başlatıldı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, pazarın açılış kurdelesini başlatılan kampanya sonunda isim önerisi seçilen kişi ile birlikte kesecek.

Tekstil pazarında tezgah açmak, İzmir ve Buca modasında yer almak isteyen esnafa ellerini çabuk tutması konusunda çağrıda bulunan belediye yetkilileri, sınırlı sayıda kalan tezgahlar için Bucamar’abaşvurulması gerektiğini belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.