Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Moral Dünyası Ağustos sayısı çıktı

Moral Dünyası Ağustos sayısı çıktı

Aylık yayınlanan aile ve kültür dergisi Moral Dünyası, Ağustos sayısında ‘Huzurlu bir hayat için Farket, Hisset, Şükret’ konusunu kapağına taşıdı. Dergide, aileye ve topluma dair haberler de yer alıyor. Huzurlu hayat için gerekenlerin...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 14:29
Aylık yayınlanan aile ve kültür dergisi Moral Dünyası, Ağustos sayısında ‘Huzurlu bir hayat için Farket, Hisset, Şükret’ konusunu kapağına taşıdı. Dergide, aileye ve topluma dair haberler de yer alıyor.

Huzurlu hayat için gerekenlerin kapağa taşındığı dergide, hayatı anlamaya, bakış açısını değiştirmeye ve huzurlu bir yaşam için gerekenlere değiniliyor. Dergide, ‘Peki, neyi fark edecek, nasıl hissedecek ve neden şükredeceğiz'’ sorularına Yazar Metin Karabaşoğlu, Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, Uzman Pedagog Adem Güneş, Sosyolog Nazlı Özburun ve Yrd. Doç. Dr. Emre Dorman gibi isimler cevap verdi.

Derginin gezi bölümünde Kudüs’e yer verilirken, kültür sanat sayfalarında Reha Yeprem ve Yavuz Bahadıroğlu ile yapılan röportaj bulunuyor. Çocuk terbiyesi sayfasında çocuklarla birlikte yapılacak tefekkür antrenmanı yazısı, ilahiyat bölümünde de İmam-ı Gazali’nin tövbesi kaleme alındı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.