Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9233
%0.39
Altın 2.921,960
%-0.26
Bist-100 9.236,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Moroğlu: “Sınıf”ın kalbi Ocak için atıyor

Moroğlu: “Sınıf”ın kalbi Ocak için atıyor

Araştırma Hastanesi Kalp-Damar Cerrahisi Kliniği Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde gözlem altında tutulan DİSK Genel İş İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Fikret Ocak’ın ailesine “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 10.11.2012 - 12:50
İZMİR -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Erol Ekici ile birlikte Yeşilyurt Atatürk Araştırma Hastanesi Kalp-Damar Cerrahisi Kliniği Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde gözlem altında tutulan DİSK Genel İş İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Fikret Ocak’ın ailesine “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu. Moroğlu ve Ekici, aort yırtılması teşhisiyle hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Ocak’ın yattığı kliniğin doktorlarıyla görüştü.

Atatürk Araştırma Hastanesi Kalp-Damar Cerrahisi Kliniği başasistanı Doç. Dr. Levent Yılık ve ekibi tarafından yedi saat süren zor bir ameliyat ardından yoğun bakımda tutulan Ocak’ın iyi olduğu bilgisi ailesi ve sendikacı arkadaşlarını sevindirdi.

Sendikacı Ocak’ın eşi Berrin Ocak ve kardeşleriyle görüşen CHP Milletvekili Moroğlu, doktorlardan Ocak’ın durumunun hızla “kritikten iyiye” doğru gittiği bilgisini aldıklarını söyledi. Fikret Ocak’ın sınıf mücadelesinin İzmir’deki önemli neferlerinden olduğunu belirten Moroğlu, “İşçi sınıfının kalbi, Fikret Ocak ile birlikte atıyor. Fikret, ayağa kalkacak ve mücadelesine devam edecek. Emeğin onurunu temsil eden tüm sendikacı dostlara, geçmiş olsun diyorum” dedi.

Aynı zamanda Genel-İş Sendikası Genel Başkanı olan DİSK Genel Başkanı Erol Ekici de, doktorların ölümün eşiğinden hayata döndürdüğü Fikret Ocak’ın “sınıf kardeşleri”yle bir araya geleceği günün yakın olduğuna inandığını vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.