Dolar 34,1248
%-0.03
Euro 38,1261
%0.56
Altın 2.912,190
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mudanya’ya yeni adliye sarayı için onay çıktı

Mudanya’ya yeni adliye sarayı için onay çıktı

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 3 yıldır Adalet Bakanlığı’ndan onay çıkması beklenen Adliye Sarayı için müjde verdi.     Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesi’nde...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 19:59
AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 3 yıldır Adalet Bakanlığı’ndan onay çıkması beklenen Adliye Sarayı için müjde verdi.

    Mudanya’nın Halitpaşa Mahallesi’nde Adalet Bakanlığı’nın bir dönem İmralı İrtibat Lojmanları olarak kullandığı alana projesi hazırlanan ancak ödenek sıkıntısı yüzünden onay verilmeyen yeni Adliye Sarayı'nın yapımı için en geç ağustos ayında ihaleye çıkacağı bildirildi.

    AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su ile birlikte Adalet Bakanlığı’na yaptığı ziyareti paylaşan Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman, bakanlığın 2012-2013 yılında bütçelerinin tamamını cezaevlerine ayırdığını belirterek, Mudanya’da yapılması istenen Adalet Sarayı’nın yapımının 2013 yılı programına alındığını bildirdi. İlçedeki mevcut adliyenin önemine dikkati çeken Kahraman, Mudanya’daki artan personel ve dosya sayısı dikkate alındığında adliyenin fiziki konumunun yetersizliğine dem vurdu. Adalet Bakanlığı’nın Halitpaşa Mahallesi’ndeki 3 bin 193 metrekarelik alanında yapımı planlanan proje kapsamında mevcut eski İmralı İrtibat Bürosu Lojmanlarının yıkımının yapılacağını belirten Kahraman, en geç ağustos ayında ihaleye çıkacağını ve adliye sarayı ile ilgili teknik proje bilgilerinin de temel atma aşamasında kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.