Dolar 34,1877
%0.07
Euro 38,2038
%0.1
Altın 2.922,890
%0.09
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’de Zuhal Olcay Fırtınası

Narlıdere’de Zuhal Olcay Fırtınası

Narlıdere Belediyesi, yeni yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği Zuhal Olcay konserine, müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Zuhal Olcay’ın şarkılarını dinlemek için Narlıdere Atatürk Kültür Merkezine akın eden müzik severlerin çoğu konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 17:11
İZMİR-  Narlıdere’li sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Sivil toplum örgüt temsilcileri, Muhtarlar ve müzikseverlerin yanı sıra Köşe yazarı ve program sunucusu Aziz Üstel katıldı.

Müziğe doydular
Narlıdere Belediyesinin ücretsiz olarak organize ettiği konserde Zuhal Olcay, ‘Ayrılıkta sevdaya dahil, yalnızlığım, Güller ve Dudaklar, Çember’ gibi sevilen parçaları seslendirdi.

İzleyicilerin ayakta alkışladığı konser sonunda konuşan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, sanatçı Zuhal Olcay’a yaşattığı müzik dolu keyifli akşam için teşekkür ederken “Bu akşam dinlediğimiz birbirinden güzel ve kaliteli eserler için sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Biz İzmirliler olarak İnadına Laiklik, İnadına Cumhuriyet, inadına Mustafa Kemal Atatürk demeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.