Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1296
%0.19
Altın 2.861,200
%1.13
Bist-100 9.968,00
%-0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere’nin Mayıs meclisi çok renkli geçti

Narlıdere’nin Mayıs meclisi çok renkli geçti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere için emek vermiş, önemli hizmetlere imza atmış eski dönem meclis üyeleriyle, BAL ligine yükselen Narlıdere Belediyespor oyuncuları ve yönetimi onuruna Mayıs ayı meclisinde bir tören düzenledi.

  • Ege Postası
  • 03.05.2014 - 15:06
İZMİR- Narlıdere Belediyesi Mayıs ayı meclisi Başkan Baturun düzenlediği tören ile oldukça renkli geçti. Bir önceki dönem Narlıdere Belediye meclisi üyelerine, Narlıdere’ye olan katkılarından dolayı düzenlediğimiz plaket veren Batur ‘Narlıdere’de her zaman birlik, beraberliğin ve uyumun en güzel örneği olan bir önceki dönem meclis üyesi çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi. Bugüne kadar Meclis üyeleriyle meclis çalışmaları boyunca hiçbir problem yaşamadıklarını, uyumlu bir şekilde Narlıdere’nin gelişmesi yönündeki görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini ifade eden Batur “ Yapılan toplantılarda alınan kararların tamamını oy birliği ile alınmıştır. Kentsel dönüşüm projeleri, parklar, yeşil alanlar, yeni alınan hizmet araçları ve diğer hizmetlerde Meclis üyelerinin emeği ve imzası büyüktür. Bu hazırladığımız plaketlerle bir önceki dönem meclis üyelerimize şahsım ve ilçe halkım adına emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Aynı dakikalarda Narlıdere Belediyesi meclis salonunda hazır bulunan, Süper Amatör Küme B grubunu lider ve şampiyon olarak bitiren ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Narlıdere Belediyespor oyuncu ve teknik heyeti alkışlarla karşılandı. Başta Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur olmak üzere tüm meclis üyeleri tek tek futbolcu ve teknik heyeti tebrik etti ve hazırlanan madalyaları takdim etti. Başkan Batur Geçtiğimiz sene bir puanla kaybettikleri şampiyonluğu bu sene elde etmenin haklı gururunu yaşayan Narlıdere Belediyespor oyuncuları ve teknik heyetinin övgüyü hak ettiğini belirtti. Batur “ Narlıdere Belediye meclisimizin aldığı karar ile şampiyon Narlıdere Belediyespor oyuncu ve teknik heyetini ödüllendirmek için 150 bin tl ödenmesi kararını aldık. 1963 yılında kurulan takımımız bir ilke atarak aldığı bu şampiyonluk tüm Narlıderelileri olduğu gibi hepimizi mutlu etti ve onurlandırdı. Biz elimizden gelen desteği sporcularımıza vererek onlara destek olmaya devam edeceğiz. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi Narlıdere halkı adına kutluyor ve başarıların devamını diliyorum” dedi.
 
Narlıdere’nin Festivali başlıyor
Bir önceki dönem meclis üyeleri ve Narlıdere Belediyespor oyuncuları için düzenlenen törenin ardından meclis oturumuna devam eden Başkan Batur, Çiftçi malları koruma kurulu adayları ve Murakabe kurulu adaylarının seçilmesinin ardından, 17 Mayıs’ta başlayacak olan Narlıdere Belediyesi Çiçek festivali programını açıkladı. 17 Mayıs Cumartesi günü festival korteji ile başlayacak olan festival aynı gün Aşık Mahsuni Şerifi anmak için parkı ve heykeli önünde düzenlenen tören ile devam edecek. 18 Mayıs Pazar günü geleneksel çiçek yarışması ile Çiçek festivali konulu çocuk resimleri ve fotoğraf yarışmalarının ödül törenleri düzenlenecek. Festivalin son gününde ise Narlıdere Ahmet Piriştina demokrasi meydanında düzenlenen Yavuz Bingöl ve Öykü konseri ile festival sona erecek.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.