Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O da söz sahibi olmak istiyor!

O da söz sahibi olmak istiyor!

CHP İzmir örgütü adaylara yönelik söz sahibi olma isteğini ciddi şekilde ortaya koymaya başladı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in ‘Ankara’ya rapor’ mesajından sonra aynı doğrultuda bir çıkış da Buca CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül’den geldi. Gül, ilçe başkanları toplantısında “Adayları çok iyi tanıyoruz, sokağın nabzını tutuyoruz. Belediye başkanlarının belirlenmesinde Genel Merkez ilçe başkanları olarak bizleri göz önünde tutsun, fikrimizi sorsun yazacağımız raporları dikkate alsın” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.12.2013 - 10:59
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlere kısa bir süre kala partilerde gözler ilçelerde gösterilecek adaylara çevrildi.AK Parti’de Büyükşehir belediye başkan adayları açıklanmaya başlanırken, CHP sessizliğini koruyor. İllerde farklı yöntemlerle aday belirleme yoluna giden CHP’de İzmir’de kamuoyu yoklamaları devam ediyor.

ENGİN ANKARA’YA RAPOR GÖTÜRECEK!
İzmir’de CHP adına ilçe belediye başkan adaylarının Ocak ortasına doğru açıklanması beklenirken, CHP İzmir örgütü adaylara yönelik söz sahibi olma isteğini ciddi şekilde ortaya koymaya başladı. İl Başkanı Ali Engin, önümüzdeki günlerde Ankara’ya giderek ilçelerde adaylara yönelik rapor vereceğini açıkladı. Engin, “Benden daha iyi aday adaylarını ve İzmir’in ihtiyacını kimse bilemez. Emeğimiz partimizin en yüksek oy almasına yönelik.İlçelerle ilgili fikirlerime söyleyeceğim.Gördüklerimi, bildiklerimi, birikimimi ve gelen önerileri Ankara’ya ileteceğim. Değiştirilmesi gereken yerler var” dedi.

GÜL: RAPORUMUZ DİKKATE ALINSIN
Engin’in adaylara yönelik söz sahibi olma mesajından saatler sonra aynı doğrultuda bir çıkış da Buca CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül’den geldi. Balçova’da gerçekleşen ilçe başkanları toplantısında söz alan Gül, “İlçelerde aday adaylarını en iyi biz gözlemliyoruz. Sokağın nabzını tutuyoruz. Belediye başkanlarının belirlenmesinde Genel Merkez ilçe başkanları olarak bizleri göz önünde tutsun, fikrimizi sorsun yazacağımız raporları dikkate alsın” dedi. İl Başkanı Engin’in de Gül’e hak verdiği ve konuyu Genel Merkez nezdinde gündeme getireceğini ifade ettiği belirtildi.

KOMİSYON GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Bu arada Gül’ün Buca’da meclis üyelerinin belirlenmesine yönelik komisyon kurma girişiminde bulunduğu iddia edildi. İl’de bu girişimin rahatsızlık yarattığı belirtilirken, hafta sonu gerçekleşen Danışma Kurulu Toplantısı’nda PM üyesi Hüseyin Saygılı’nın Gül’ü komisyon konusunda uyardığı öne sürüldü. Gül’ün de gelen tepki ve uyarıların ardından bu girişiminden vazgeçtiği öğrenildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.