Dolar 34,2365
%-0.02
Euro 37,6311
%-0.02
Altın 2.885,400
%-0.05
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
OSB müteşebbis heyeti OGİAD’ı ziyaret etti

OSB müteşebbis heyeti OGİAD’ı ziyaret etti

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin yeni müteşebbis heyeti, Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD)’ni ziyaret etti. Müteşebbis heyet Başkan Vekili Mustafa Baştuğ, Osmaniye Organize Sanayi Birinci Olağan Genel Kurulu'nu yaptıklarını...

  • Ege Postası
  • 29.06.2013 - 15:07
Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin yeni müteşebbis heyeti, Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD)’ni ziyaret etti. Müteşebbis heyet Başkan Vekili Mustafa Baştuğ, Osmaniye Organize Sanayi Birinci Olağan Genel Kurulu'nu yaptıklarını belirterek, müteşebbis heyetin görevine Vali Celalettin Cerrah başkanlığında devam etmesi kararı alındığını ve OSB’de daha yapılacak çok işlerinin olduğunu ifade etti.

Başkan Vekili Baştuğ, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “OSB’yi Osmaniye’den ayrı tutamayız. Daha önceki süreçte yaşanmış olan sıkıntıları ve kopukluğu OGİAD’ın desteğiyle aşmak istiyoruz. OGİAD'ın vereceği destekle ortak çalışmalar yapmak, birlikte hareket ederek oluşan dedikoduların önüne geçmek istiyoruz.” dedi.

OSB’de üçüncü etabın altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Baştuğ, yeni etapta burada üretim yapan orta ve küçük işletmelere yer tahsisi yapılacağını belirtti.

Tosyalı Holding’den Şerif Tosyalı ise OSB'de bazı işlerin diyalog ve iletişimsizlikten geciktiğini belirterek, “İhtiyaçlarımızı dışarıdan temin etmek zorunda kalıyoruz. İstanbul’dan, Ankara’dan tedarikte bulunuyoruz. Bunları ivedilikle Osmaniye’den tedarik etmek istiyoruz. Bu çalışmaların startını verdik. Tedarikte yerel ve Osmaniyeli firmalar tercihimiz olacaktır.” diye konuştu.

OGİAD Başkanı Halil Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni göreve başlayan müteşebbis heyeti tebrik etti. OSB’nin Osmaniye’nin bir parçası olduğunu belirten Çiftçi, “Birlikte çalışma kültürünün geliştirilmesi için çalışmalar yapacağız. Ortak akılla hareket etmek Osmaniye'nin hak ettiği yere gelme süresini kısaltacaktır. Osmaniye'nin gelişmesi için her türlü ortak çalışmalara hazırız. Birlikte yapacağımız çalışmalarımızla Osmaniye ekonomisini canlandırmak için OSB ile ticari köprüler kuracağız. Kalifiye eleman yetiştirecek projeler geliştirip OSB’de daha fazla Osmaniyeli istihdamı sağlayarak, Osmaniye’de işsizliğin azalmasına katkı sağlayacağız. OSB’ye küçük yatırımcıları teşvik edip büyük firmaların ihtiyaçlarını yerelden çözecek projeler geliştireceğiz. OGİAD olarak hedeflerimizden bir tanesi de üyelerimize ticari köprüler kurmaktır. Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmalarla birlikte çalışarak Osmaniyeli iş adamlarımızla ticari köprüler kuracağız.” diye konuştu.

Müteşebbis heyetten ziyarete, Yolbulan Baştuğ’dan Mustafa Baştuğ, Tosyalı Holding’den Şerif Tosyalı, Beyteks’ten Abdullah İlbeyli, Ofis’ten Salih Çiftçi, Yavuzerler’den Serdar Yavuzer, Hatko’dan Nejat Hatko katıldı.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.