Dolar 34,1101
%-0.15
Euro 38,2787
%0.3
Altın 2.899,450
%-0.71
Bist-100 9.674,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te o mahalleye ekonomik destek

Ödemiş'te o mahalleye ekonomik destek

Ödemiş Belediyesi Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Köseler Mahallesi’nde zeytin fidanı dikti. Etkinlik kapsamında mahalleye yeşil alan kazandırılırken, mahalle ekonomisine katkı sağlaması hedeflendi.

  • Ege Postası
  • 25.03.2016 - 11:24
Köseler Mahalle Muhtarı İbrahim Yayla ve mahalle sakinlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ağaç dikimine, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve Dünya Koleji 7. sınıf öğrencileri katıldı.
 
Kent merkezine 12 km uzakta kırsal bir alanda bulunan Köseler Mahallesi’nde gerçekleştirilen ağaç dikimi etkinliği, mahalle caminin arka kısmındaki yamaçta yapıldı. Öğrencilerle birlikte ağaç diken Başkan Mahmut Badem; “Gelecek nesillerimize anı olarak kalabilecek bir güzel miras bırakmak istedik. Burada dikilen zeytin fidanları çok uzun yıllar sonra çocuklarımızın hatırlayacağı bir yer olacak. Zeytin gibi ulu bir ağacı dikmeyi tercih ettik. Uzun soluklu ülkemiz gibi olsun istedik. Zeytin ağaçları aynı zamanda mahalle sakinlerine ekonomik bir katkı da sağlayacaktır” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.