Dolar 34,1037
%0.05
Euro 37,9534
%0.14
Altın 2.818,410
%0.08
Bist-100 9.770,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Odunpazarı’nda cami ve mescidlerde Ramazan temizliği

Odunpazarı’nda cami ve mescidlerde Ramazan temizliği

Eskişehir merkez Odunpazarı ilçesinde Ramazan dolayısıyla cami ve mescitlerde genel temizlik çalışması yapılıyor. Odunpazarı Belediyesi, oluşturduğu özel temizlik ekibiyle, ilçedeki cami ve mescitleri genel temizlikten geçiriyor. Belirlenen...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:57
Eskişehir merkez Odunpazarı ilçesinde Ramazan dolayısıyla cami ve mescitlerde genel temizlik çalışması yapılıyor.

Odunpazarı Belediyesi, oluşturduğu özel temizlik ekibiyle, ilçedeki cami ve mescitleri genel temizlikten geçiriyor. Belirlenen program kapsamında Odunpazarı bölgesinde bulunan 116 cami ve mescidin halıları, duvarları, camları, mescitleri, ayakkabılıkları ve avluları başta olmak üzere tüm iç temizliği büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Cami ve mescitlerin iç temizlikleri yanı sıra çevre düzenlemelerini de gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi, ilçedeki birçok caminin bahçe ve çevre yollarını asfaltlışor, kaldırımlarını da yeniliyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, temizlik görevlisi bulunmayan camilerde sadece Ramazan ayında değil, yılın her döneminde yetkililerin isteği doğrultusunda temizlik çalışması yaptıklarını söyledi. Sakallı, vatandaşların daha temiz, daha ferah camilerde ibadetlerini yapmaları için Ramazan'dan önce başlatılan çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.