Dolar 34,2365
%-0.02
Euro 37,6311
%-0.02
Altın 2.885,400
%-0.05
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrenciler sağlık için yürüdü

Öğrenciler sağlık için yürüdü

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, “Bir adım değerlidir, gelin ilk adımı birlikte atalım” gençlik yürüyüşü düzenledi.    Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 15:00
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, “Bir adım değerlidir, gelin ilk adımı birlikte atalım” gençlik yürüyüşü düzenledi.

    Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Derya Sak, Esra Nur Azdavaylı, Figen Uğur, Zeynep Beyza Özaçmak ve Merve Akmercan, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile Ereğli Belediyesi iş birliği ile “Bir adım değerlidir, gelin ilk adımı birlikte atalım” gençlik yürüyüşü düzenledi. Erdemir Stadı'nda gerçekleştirilen törene Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Aysel Memiş, Gençlik Spor İlçe Müdürü Âdem Çelik, ilköğretim okulu öğrencilerinin yanı sıra Engelli öğrenciler de katıldı.

    Etkinlikle ilgili olarak konuşan Ereğli eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Derya Sak, Ülkede giderek çoğalan obezite ve kalp rahatsızlıklarını önlemek ve bu hastalıklara karşı insanları uyarmak olduğunu söyledi.

    Törende ilk olarak etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği bulunan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Aysel Memiş ve Gençlik Spor ilçe Müdürü Âdem Çelik’ e çiçek takdim edildi.

    Konuşmanın ardından öğrenciler arasında koşu yarışması düzenlendi. Step gösterilerinin ardından etkinlik sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.