Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilerden yaşlı ve hastalara ziyaret

Öğrencilerden yaşlı ve hastalara ziyaret

Taşımalı sistem öğrencileri, yaz tatilinde bir araya gelerek çevre köylerdeki yaşlı ve hastaları ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi. Bursa Yenişehir ilçesi Koyunhisar İlk ve Ortaokulu öğrenciler,i özel bir projeye imza attı. Öğrenciler,...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 16:37
Taşımalı sistem öğrencileri, yaz tatilinde bir araya gelerek çevre köylerdeki yaşlı ve hastaları ziyaret edip çeşitli hediyeler verdi.

Bursa Yenişehir ilçesi Koyunhisar İlk ve Ortaokulu öğrenciler,i özel bir projeye imza attı. Öğrenciler, okulun kütüphanecilik, kültür edebiyat ve sosyal yardımlaşma kulüpleri tarafından uygulanan proje çerçevesinde çevre köylerdeki yaşlı ve hastaları ziyaret etti. Öğrenciler, yaz tatilinde, yaşlı ve hastaların evine giderek çeşitli hediyeler verdi.

Projeye 2007-2008 eğitim yılında başladıklarını belirten okul müdürü Musa Ayaz, “Projenin bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdik. Taşımalı sistemle okulumuza öğrenci gönderen 12 köyün muhtarlarıyla irtibata geçtik. Köylerdeki çok yaşlı ve hasta olan 36 kişi tespit ettik. Okulda sınıflar bazında düzenlenen kermesten elde edilen gelirle çeşitli hediyeler hazırladık. Daha sonra öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir grupla köylerdeki yaşlı ve hasta büyüklerimizi ziyaret ettik.” dedi. Ayaz, öğrencileri karşısında gören büyüklerin çok mutlu olduklarını ifade etti.

Proje danışman öğretmeni Üzeyir Koca, öğrencilere eğitimin yanında sosyal sorumluluk da kazandırmak istediklerini belirterek, “Okulumuzda geleneksel hale getirdiğimiz projemizi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemizde gördük ki bizi geçmişe bağlayan ulu çınarların gölgesinde birazcık durmak insanın ruhuna huzur veriyor.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.