Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öğrencilerine iş dünyasının saygın şirketlerinde eğitim aldıracak

Öğrencilerine iş dünyasının saygın şirketlerinde eğitim aldıracak

Fatih Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO), üniversite-sektör işbirliğini ileriye taşıyabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Markalı Kariyer Eğitimi (MKE) bu projelerden sadece biri. İş dünyasının saygın şirketlerinin yıl...

  • Ege Postası
  • 16.09.2013 - 14:42
Fatih Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO), üniversite-sektör işbirliğini ileriye taşıyabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyor. Markalı Kariyer Eğitimi (MKE) bu projelerden sadece biri. İş dünyasının saygın şirketlerinin yıl boyunca eğitimler vereceği proje, öğrencilerin iş hayatına daha donanımlı başlamalarını sağlayacak. Şirketlerle protokol imzalanmasının da yapılacağı MKE Konferansı 17-18 Eylül tarihlerinde üniversitenin Büyükçekmece Kampüsü’nde yapılacak.

'İşe başlar gibi üniversiteye başlamak' sloganıyla öğrencilerin iş hayatına daha donanımlı girmelerini hedefleyen Fatih Üniversitesi MYO, her yıl öğrencileri iş dünyasının lider şirketleriyle bir araya getirirken aynı zamanda staj ve iş olanakları da oluşturuyor. Yeni eğitim yılında başlayacak MKE ile öğrenciler üniversiteye gelir gelmez iş dünyası uyum programına katılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan MYO İş Dünyası Koordinatörü Metin Sekizkardeş, 1. dönem insan kaynakları yöneticilerinin kampüste ders vereceklerini, 2. dönemde de kurumların kendi markaları adı altında ders vereceklerini, bu derslere mülakatla öğrenci alacaklarını ifade etti. Sekizkardeş, "Kampüsteki eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrenciler 2. sınıfta eğitim aldıkları kurumlarda sektör koçlarının danışmanlığında uygulamalı eğitim alarak mezun olacaklar. Böylelikle öğrenci 'İş dünyası benden ne ister'' sorusuna da cevap bulmuş ve kendisini yetiştirmiş olacak." şeklinde konuştu. Sekizkardeş, MKE ile motivasyonu yüksek öğrencilerin uygulamaya yönelik bilgiye sistemli bir biçimde ulaşacaklarını, işe girişlerinin kolaylaşacağını ve sektöre nitelikli insan olarak girebileceklerini de kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.