Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öldürdüğü oğluyla yan yana defnedildi

Öldürdüğü oğluyla yan yana defnedildi

Samsun'da öğrenim gördüğü İngiltere’den tatile gelen oğlunu silahla öldürdükten sonra kendi canına kıyan baba ve oğlu yan yana defnedildi. MHP Samsun eski il başkan yardımcısı ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen Yusuf Saraç (57)...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 16:30
Samsun'da öğrenim gördüğü İngiltere’den tatile gelen oğlunu silahla öldürdükten sonra kendi canına kıyan baba ve oğlu yan yana defnedildi.

MHP Samsun eski il başkan yardımcısı ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen Yusuf Saraç (57) ve oğlu Sefa Saraç(22) için Samsun Büyük Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğleyin kılınan cenaze namazından sonra baba ile oğlun cenazeleri Kıranköy Mezarlığı'na götürülerek yan yana defnedildi. İlaçlarla ayakta durduğu öğrenilen emekli öğretmenin eşi Zübeyde Saraç (55) ve kızı Ayşe Merve Saraç (25) cenaze törenine katılmadı.

Olay, dün Atakum ilçesi Taflan Camii Mahallesi'nde öğlen saatlerinde meydana geldi. İngiltere'de 2 yıldır işletme eğitimi gören ve 2 hafta önce tatil için Samsun'a gelen Sefa Saraç, babası Yusuf Saraç ile sebebi henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Mithatpaşa Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmeni olan anne Zübeyde Saraç'ın, evlerinin bahçesinde olduğu sırada meydana gelen olayda, baba Saraç evde bulunan pompalı tüfekle oğluna ateş ettikten sonra aynı silahla canına kıydı. Silah sesleri üzerine eve gelen Zübeyde Saraç, eşi ve oğlunu kanlar içinde buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.