Dolar 34,1659
%0.17
Euro 38,0787
%-0.23
Altın 2.924,040
%0.32
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öldürülen kardeşinin intikamı almak için firar eden şahıs yakalandı

Öldürülen kardeşinin intikamı almak için firar eden şahıs yakalandı

Adana'da hırsızlık suçlamasıyla kaldığı Osmaniye Cezaevi'nden firar eden 31 yaşındaki Ayetullah Alvar yakalandı. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası da olan Alvar'ın İstanbul'da bıçakla...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 13:12
Adana'da hırsızlık suçlamasıyla kaldığı Osmaniye Cezaevi'nden firar eden 31 yaşındaki Ayetullah Alvar yakalandı. 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası da olan Alvar'ın İstanbul'da bıçakla öldürülen kardeşinin intikamını almak için cezaevinden kaçtığı ortaya çıktı.

Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, özellikle merkez Çukurova ilçesi ile Antalya illerinde soygun olaylarına karışan Ayetullah Alvar'ın kaçtığının belirlenmesinin ardından harekete geçti. Polis, 16 suçtan kaydı olan Alvar'ın merkez Çukurova ilçesi Karslı Mahallesi'nde bir evde kaldığını belirledi. Alvar, eve yapılan baskınla yakalandı. Polise yakalandığı an gözyaşına boğulan Alvar, "Kardeşim Erdal Alvar, İstanbul'da sokak ortasında bıçaklanıp öldürüldü. Onun katilini bulmak için kaçtım, intikamımı alamadan yakalandım." dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Ayetullah Alvar, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayetullah Alvar'ın kardeşi Erdal Alvar (23), 29 Kasım 2011'de İstanbul'un Kadıköy ilçesinde Fırat Adar tarafından bıçaklanmıştı. Erdal Alvar, hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybetmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.