Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Olimpiyat gelirse Büyükşehir şölen yapacak

Olimpiyat gelirse Büyükşehir şölen yapacak

İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde 8 farklı noktada havai fişek gösterileri yapılacak. TRT ise 9 farklı noktada canlı yayın yaparak coşkuyu ekran başına taşımayı...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 16:42
İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde 8 farklı noktada havai fişek gösterileri yapılacak. TRT ise 9 farklı noktada canlı yayın yaparak coşkuyu ekran başına taşımayı planlıyor.

İstanbul, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapmak için Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, Tokyo ve Madrid ile yarışıyor. Yarın Türkiye saati ile 23.30-00.30 saatleri arasında yapılacak oylamada, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına ev sahipliği yapacak şehir açıklanacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın da katılımıyla Buenos Aires'e dev bir ekip çıkartma yaptı. İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde, Sultanahmet dahil, 9 farklı noktada TRT kanalıyla canlı yayın, 9 farklı noktada DJ performansı ve yine 8 farklı noktada havai fişek gösterileri yapılacak. Sultanahmet’te saat 19.00’dan sonra DJ performansı, 22.00’dan sonra TRT’nin canlı yayınına geçilecek ve canlı yayın, sonuçlar açıklanana kadar sürecek.

Sultanahmet’teki etkinlik Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. işbirliğiyle, diğer 8 farklı noktadaki DJ performansları ve havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek.

Canlı yayın ve havai fişek gösterilerinin yapılacağı noktalar şöyle: Caddebostan etkinlik alanı, Ümraniye Meydanı, Kartal Meydanı, Ortaköy Meydanı, Bakırköy Meydanı, Gaziosmanpaşa Meydanı, Bağcılar Meydanı, Bebek Parkı, Taksim Meydanı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.