Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ordu'da işçiler kan bağışında bulundu

Ordu'da işçiler kan bağışında bulundu

Ordu’da çalışan işçilerin oluşturduğu Tüm Çalışanlar Yardımlaşma Derneği TÜÇADER, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kan bağışında bulunarak farklı bir organizasyon gerçekleştirdi.Ordu Tayfun Gürsoy parkında gerçekleştirilen organizasyon...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 21:56
Ordu’da çalışan işçilerin oluşturduğu Tüm Çalışanlar Yardımlaşma Derneği TÜÇADER, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kan bağışında bulunarak farklı bir organizasyon gerçekleştirdi.

Ordu Tayfun Gürsoy parkında gerçekleştirilen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Hayatını kaybeden işçiler için Kur'an-ı Kerim okunan etkinlik semazen ekibinin gösterisi ile devam etti. Tüm Çalışanlar Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, 1 Mayıs’ı bahar şenliği şeklinde kutladıklarını belirterek, "Kamuoyunda bu tür kutlamalar yaşanan kargaşa ve kavgaların umarım önüne geçer.” dedi.

Musiki korosunun da yer aldığı gecede ayrıca bin kişiye yemek ikramında bulunuldu. TÜÇADER ve Türk Kızılayı Ordu Kan Bağış Merkezi’nin ortak çalışması sonrasında geceye katılanların kan bağışında bulunduğu etkinlikte Ordulu’lar, işçi bayramını şenlik havasında kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.