Dolar 34,2193
%0.11
Euro 37,8628
%-0.61
Altın 2.936,490
%1.4
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgüven görevden alındı

Özgüven görevden alındı

İçişleri Bakanlığı Dikili Belediye Başkanı Özgüven için kararını verdi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Danıştay kararı ile görevden düşürülmesi gereken Özgüven’i yetkisini kullanarak görevden aldı.

  • Ege Postası
  • 26.11.2012 - 20:36
İZMİR -İhaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla yargılandığı davanın Yargıtay tarafından onanmasının ardından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan ve İsveç’e akrabalarının yanına giden  Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven görevden alındı.

Özgüven hakkında, Yargıtay 5. Ceza Dairesi, garaj ve araç kiralama ihaleleri nedeniyle verdiği hapis cezasının gerekçeli kararını ilk olarak İzmir Valiliği'ne göndermiş bunun ardından da İzmir Valisi Kıraç, Dikili Kaymakamlığı'nın isteği üzerine 8 yıl 4 ay hapis cezası alan Belediye Başkanı Osman Özgüven'in görevden alınması için İçişleri Bakanlığı'na yazmıştı. İçişleri Bakanlığı  Özgüven dosyası için kararını verdi. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Danıştay kararı ile görevden düşürülmesi gereken Özgüven’i yetkisini kullanarak görevden aldı. Karar İzmir Valiliği aracılığıyla Dikili Kaymakamlığı’na gönderildi. Kaymakamlıkta belediyeye tebliğ etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.