Dolar 34,1249
%-0.03
Euro 38,1176
%0.53
Altın 2.911,340
%0.9
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan'ın hedefinde Sındır ve Kocaoğlu vardı

Özkan'ın hedefinde Sındır ve Kocaoğlu vardı

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan hem Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'ı hem de Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu topa tuttu. Özkan, 'şahıslarına ve kişiliklerine bir şey demem ama başkanlıkları için aynı şeyi söylemem mümkün değil' dedi

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 16:59
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan muhalefetin dozunu yükseltti. Ege Postası'na konuşan Özkan'ın hedefinde Bornova ve Büyükşehir Belediye Başkanları vardı.

KİŞİLİKLERİNE BİR ŞEY DEMEM AMA!..
"Bornova Belediye Başkanı olsun Büyükşehir belediye başkanı olsun. Şahıslarını ve kişilikleri ile ilgili hiçbir şey söyleyemeyiz. Aziz Bey’i 30 yıldır tanıyoruz. Ticareten ya da komşuluk ilişkileri bakımından kimseye zararı olmamıştır. Ama mesele bu değil" hatırlatmasında bulunan Özkan " Aziz Bey’in Büyükşehir belediye başkanlığı ve Kamil beyin Bornova belediye başkanlığını eleştiriyoruz. Bornova’da yaşayan biri olarak siyaseti bir kenara bırakın. Zaman zaman problemleri soruyoruz. Bu iş benim değil diyor Kamil Bey. Kimin işi diyoru? Aziz Bey’in diyor. Aziz Bey de CHP’li belediye başkanı. Üstelik bir de Bornovalı. Kamil bey’e hep şunu sordum. Dedim ki Kamil Bey Aziz Bey’ e Bornova’nın bu sıkıntılarını Aziz Bey’e açıkladı da Aziz Bey bir şey yapmadı m? Eğer böyle bir şey varsa biz de Kamil Bey’e bir şey demeyelim, Aziz Bey’e yüklenelim sıkıntıların giderilmesi sonucunda. İnsanlar kalp krizi geçiriyor. Veya krizden önce by pass yapılıyor deniyor ki damarınız tıkalı. O damarın yerine başka damar ekleyerek oradaki kan dolaşımının düzenini sağlamak. Allah aşkına Bornova’ya bir tane yol açın. Şu anda kalp krizi geçirmiş durumda. Bir By Pass yapın. Yollar tıkanıyor ve insanlar yarım saatte stadyumun oradan Cumhuriyet meydanına çıkıyor. Biz bunları eleştiriyoruz" diye konuştu.

GENEL BAŞKANLARINI BİLE YANLIŞ YÖNLENDİRDİLER
"Pazar yeri yaptı 5 tane, biz kendisine teşekkür ettik" hatırlatmasında bulunan Hüseyin Özkan "Sırrı bey zamanında yapılmış, kabası bitmiş, incesi yüzde 70 civarına gelmiş. Ona rağmen bu işleri kendim yaptım diyor hala. Bunları çıkarıp, Pazar yerleri haricinde çıkıp kamil desin ki ben bunu yaptım. CHP Genel Başkanı 3 kasımda geldi temel atma törenleri yapıldı. Siz genel başkanınızı yanlış yönlendiriyorsunuz. Bakın o günkü tarihle çarşı sokak sağlıklaştırma işi bitti dendi. 3 defa tarih değiştirildi oradaki levhada. Stadyum projesinin temelini attık dedi, daha bugün orada çakılı bir çivi yok, vurulmuş bir kazma yok. Altındağ spor tesisleri keza öyle. 6 ay 7 ay geçti. Siz genel başkanı bile yanıltıyorsanız Bornova halkı sizden ne bekliyo? Mevlanaya Pazar yeri yapıldı. Doğanlara Pazar yeri yapıldı. Bugün insanlar orada alıiveriş yapamıyorlar. İhtiyaca cevp vermiyor. Küçücük tezgahlar. İnsanlar Pazar arabaları ile pazarda gezemiyorlar. Nasıl bir ufuktur ki bugün yaptığınız yer bugünkü insanların ihtiyacına cevap vermiyo? 20 yıl sonrasını projelendirmelisiniz belediye başkanı olarak. 15 20 yıl ihtiyaç karşılamalı. Daha bugün insanların ihtiyaçlarını karşılamıyor. Bornova’nın hali bu" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.