Dolar 34,1236
%-0.04
Euro 38,1594
%0.64
Altın 2.916,020
%1.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seyitler depreminin artçı şokları sürüyor

Seyitler depreminin artçı şokları sürüyor

AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu eski Üyesi İbrahim İlkhan 52 kişiyle istifasını ilçe başkanlığına teslim etti

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 11:18
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Erdal Seyitler yönetiminin görevden alınmasının ardından AK Parti Bayraklı ilçe teşkilatı yine bir istifa dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Bu kez istifa haberi Seyitler yönetimi sırasında AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan İbrahim İlkhan ve 52 arkadaşından geldi. İstifa dillekçesini İlçe'ye sunan İbrahim İlkhan zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

ŞENGÜL, AKAY VE SAZ EKİBİ
İlkhan "Bayraklı ilçesi 25 kasım 2013 tarihinde yapılan kongrede demokrasi yi çalıştırdı halkın kendi çözgür iradesiyle kendi içinde bir başkan ve yönetimi seçti. Bayraklı halkı ilin ve Şengül'ün baskılarına rahmen kendi iradesini sandığa yansıttı. İstedikleri bir yönetimi iş başına getirdi ama Aydın Şengül, Cihat Akay ve saz ekibinin işine gelmedi bu yönetim çünkü onların dediğini yani onların çıkarlarına musade etmiyeceklerini biliyorlardı. İl başkanlığı bu yönetimi görevde almak için genel merkezde talepte bulundu ve görevde almayı başardılar" diye konuştu.



O İKİ İSİM GÖREVDEN ALINMAMIŞ MIYDI'
İlkhan "bu ilin görevden aldırdığı yönetimde Uğur Bayrak ve Ümran Ünal Aytekin Seyitler yönetiminde 56 madde gerğince toplantılara devamsızlıktan yönetimden düşürülmüştü. Söz konusu bu şahıslar yeni yönetime alındı. Yönetimden düşürülmüş kişileri nasıl tekrar yönetime alındı. Bu nasıl bir ilişk? Sizin takdirinize bırakıyorum. İl başkanı olacak adam 50 kişilik yönetimini yönetemiyen bir il başkanı nasıl İzmir'i yönetece? Cihat Akay, sosyal medya üzerinde konuşanlara hesap sorucam diyor, kendisi kendi teşkilatını eleştiriyor, basın yoluyla istifa istiyor. İşte geçenlerde medyada 23 Nisan muhabetleri tam bir komedi. Bunlardan ne beklersi? Ne halk iradesine saygısı olur ne de demokrasiye. Ancak Aydın Şengül abilerinden talimat alır ve uygularlar" dedi

HEPSİ TRABZONLU
İlkhan "çok manidardır Bakın Erdal Seyitler yönetimini alan aktörlere. Erol Kaya İzmir Koordinatoru, Çevre ve Şehircilik Komisyon Başkanı, Aydın Şengül Çevre ve Şehircilik Komisyon Üyesi, Kayyum Başkanı Erol Bekar hepsi Trabzonlu. Tesadüf bu kadar olur. Sizin takdirinize bırakıyom. Erol Kaya'dan önce dört koordinatör geldi giti herşey güzel sorun yoktu ama ne hikmetse Erol Kaya görevi alır almaz ayağın tozuyla İzmir'e geldi ve 2 saat sonra yönetimin istifasını istedi. Çünkü Şengül öyle istemişti, o da görevini yaptı. İşte il başkanlığının ve Şengül'ün ahpap çavuş ilişkileri. Şengül'ün ortağı Osman Sağlam İlçe Başkan Vekili bunun gibi nice şeyler niilet iradesiyle seçilmiş başkan ve yönetimi görevde aldıkları için ben de 52 arkadaşım ve ailemle istifa ediyorum. Yine Bayraklı'da Seyitler'le birlikte demokrasi mucadelemizi vereceğiz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.