Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gültekin, aday adaylarına gözdağı verdi

Gültekin, aday adaylarına gözdağı verdi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylara göz dağı veren Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, " Belediye başkanımıza sataşmadan, çamur atmadan ve kendi projelerini Çiğli halkına anlatsınlar,Partinin tüzüğü açık, buna uymayanlaın karşısında olurum" dedi

  • Ege Postası
  • 20.04.2013 - 14:08
 HABER SERVİSİ- Çiğli'deki aday adaylarına seslenen CHP Çiğli ilçe Başkanı Nihat Gültekin, "Çiğli'de yaşayan CHP'li insanlarımızın belediye başkanı adayı olmak en demokratik haklarıdır. Bu demokratik haklarına saygı duyucağız. CHP Çiğli İlçe Başkanı olarak, aday adaylarının dikkat etmesi gereken hususları dile getirmek istiyorum. Aday adayları yapacakları çalışmalarda kendi projeleriyle Çiğli Halkına ne yapacaklarını anlatsınlar ve projelerini ön plana çıksınlar. Kesinlikle belediye başkanımıza sataşmadan, çamur atmadan ve kendi içlerinde birbirini yıpratmadan projeleriyle ön plana çıkarak adaylık çalışmalarını yapsınlar. Herhangi bir sataşma ve kavgaya asla müsade etmeyeceğim.Bütün arkadaşlarımız tüzüğümüzün kurallarına göre hareket etmesini gerektiğini hatrılatmak istiyorum. Bu tür uygunsuz davranışta bulunan arkadaşların karşısında olacağım.

"BENİM AKRABAM CHP'DİR"
Çiğli'de bazı isimlere yakın olduğu gerekçesi ile eleştiri alan Gültekin, şöyle konuştu; "İlçe Başkanı olarakbütün aday adaylarına eşit mesafedeyim. Benim herhangi bir adaya karşı yakınlığım olamaz. Benim kardeşim bile gelip aday olsa ben ona destek olamam.. Benim için kadeşimdir, akrabamdır kimseye ayrıcalık yapmam. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe Başkanıyım. Benim akrabam Cumhuriyet Halk Partisidir.Siyasette kimseye ayrıcalık tanımam. Eşimi, işimi bıraktım. Herşeyimi CHP'ye adadım. CHP'nin yerel ve genelde iktidara ulaşması için elimden gelen herşeyi yapacağım. CHP'li aday adaylarımızı hassasiyete davet ediyorum. Benim tek hedefim Çiğli'de yeniden 2014'te CHP'nin Bayrağını belediyede dalgalanacaktır" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.