Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlar'dan Engin'in o mesajlarına cevap gecikmedi

Başkanlar'dan Engin'in o mesajlarına cevap gecikmedi

Seçimler öncesi açıklama yapan İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin'in sözlerine tepki gösteren belediye başkanları, "Çalışmaya devam ediyoruz" dedi

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 09:49
İZMİR - İzmir CHP İl Başkanı Ali Engin'in "Belediye başkanları arkadaşlarımızdan bazıları önümüzdeki yerel seçimlerde aday olsalar dahi Genel Merkez tarafından dinlendirilebilir" açıklamasına başkanlardan cevap geldi. Başkanların önemli bölümü, "Biz daha yorulmadık. O yüzden dinlendirilmemize de gerek yok" mesajı verdi.

CHP İl Başkanı Ali Engin, "İl Başkanı olarak tüm başkanlarla iyi ve koordineli çalışıyoruz, benim hiç bir sorunum yok. Ancak, bu Genel Merkez'in kararı olabilir. Onlar aday olabilir ama merkez dinlendirebilir. Ayrıca, teşkilatın içinden gelen biri olarak hep ön seçimi söylüyorum ama bu karar merkezin. Bazı ilçelerde ön seçim olabilir, bazı ilçelerde ise anket gibi bir takım şeyler deneyebiliriz" demişti.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak:

"Bu tür söylemler sürekli gündeme geliyor. Bu konuyla ilgili son kararı genel merkez söyler. Şu an bunları konuşmanın yeri ve zamanı değil. Tek yapacağımız şey çalışmaktır. Yoruldum veya yorulmadım dememe gerek var m? Ben burada 5 yıl daha başkanlık yapmak istiyorum."

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol:

"Biz yorgun değiliz, ilk günkü gibi çalışma azmi ile görev yapmaya hazırız. Ama Genel Merkezimiz ne derse odur. Biz tüzüğe imza attık, bunun karşısında duramayız, il başkanı ne derse doğrudur."

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm:

"Daha yorulmadık, 1 dönem daha görevimin başındayım. Yorulmak için aday olmadık, iş yapmak için aday olduk. Daha büyük, daha çok vatandaşa hizmet edecek, her kesimin yararlanacağı büyük projelerimiz var."

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin:

"Çalışmaktan yorulmayacağız. 1999'dan bu yana seçmenimizle, vatandaşmızla, il ve ilçe örgütü ile güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bizim ilkemiz çalışmak çalışmak çalışmak. Yorulmak, kelimesi bende ve ekibimde yok."

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu:

"Bu konuları İl Başkanımız daha iyi bilir. Biz belediye başkanıyız. Biz işimize bakarız. Ben yorulmadım. Görevimin başındayım. Urla halkına hizmete her zaman varım."

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce:

"Bize güç veren örgütümüzdür. Hep örgütle birlikte koordineli hareket ettik birlikte çalıştık. Partimiz bize belediye başkanlığı görevini verdi. Biz de en iyi şekilde icra ediyoruz. Bundan sonrada ne görev verirse o görevi yapmaya hazırız."

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan:

"Kararı Genel Merkez ve yetkili kişiler karar verir. Bunun ötesinde herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum."

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer:

"Adaylar, Genel Merkez tarafından belirlenecek. Bununla ilgili bir şey söylemek doğru olmaz. Kararı Genel Merkezimiz verecek."


Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da konuyla ilgili açıklama yapmak istemediklerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.