Dolar 34,1052
%-0.01
Euro 38,1801
%0.03
Altın 2.916,210
%0.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de miting heyecanı

MHP İzmir'de miting heyecanı

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Cumartesi günü İzmir’de yapılacak Bayrak Mitingi’nin detayları hakkında bilgi verdi. Bayrak Mitingi’nin siyasete ve oya dönüştürülecek bir miting olmadığını ifade eden Karataş,” Genel Başkan dışında kimse konuşma yapmayacak. 50 bini geçti dağıttığımız bayrak…Miting alanına girişte dağıtılacak bayrak sayısı da 150 bin civarında olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 14:00
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş,partisinin Milli Değerleri Koru ve Yaşat adı altında başlattığı mitinglerin ikincisi olan ve Cumartesi günü İzmir’de yapılacak Bayrak Mitingi’nin detayları hakkında bilgi verdi.
“20 Nisan Bayrak Mitingi, İzmir’den Ege’ye, Ege’den Anadolu’ya gururla ‘ne mutlu Türküm’ diyeceğimiz bir gündür” diyen Karataş, miting de bölücülüğe, haksızlığa, yolsuzluğa her türlü emperyalizme dur diyeceklerini ifade etti.

AMACIMIZ…
Bayrak Mitingi’nin siyasete ve oya dönüştürülecek bir miting olmadığını ifade eden Karataş, “ Yerel seçimle bir ilgisi yok bu mitingin... Sürecin yıkım olduğunu millete duyurmak ve tepki konulmasını sağlamak amacımız” dedi.

TOPLAMDA 200 BİN BAYRAK
Miting alanında insanların gelişinden gidişine kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir ekibin görev yapacağını belirten Karataş, “ Heyecanlı geçecek. Sesi yüksek gür çıkan bir miting olacak şölen halinde geçecek. Genel Başkan dışında kimse konuşma yapmayacak. 50 bini geçti dağıttığımız bayrak…Miting alanına girişte dağıtılacak bayrak sayısı da 150 bin civarında olacak Genel Başkanımız İzmir’e Cuma gecesi gelecek. Miting dışlında bir programı olmayacak” dedi.

HİÇBİR SİYASİ PARTİ ŞEHİT KANI AKMASINI İSTEMEZ AMA…
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Karataş, MHP’nin çözüm sürecine neden destek vermediğiyle ilgili gelen soruya şöyle yanıt verdi; “ Çözüm süreci bir taraftan da akan kan dursun deniyor.Hiçbir Türk vatandaşı hiçbir siyasi parti şehit kanı akmasını istemez. Şehit kanı akmasın analar ağlamasın karşılığında çözüm süreci denen bu yıkım sürecine verilecek destek neye mal olacağı düşünüldü mü'Bu ülke kolay kurulmadı. Milli mücadele dönemi kolay kurulmadı. Bu ülke kendi bağımsızlığını hürriyetini korumak ve yaşatmak için mutlaka bedeller ödedi ödeyecektir de… İmralı canisiyle neyin pazarlığı yapıldı da çözüm süreç başlatıldı. Bunu sorgulamak lazım. MHP kadar Türkiye’de PKK tarafından şehit edilen askerlerimize polislerimize hassasiyet gösteren bir başka parti olmamıştır. Süreç ülkenin bölünmesine dönüşecek”

“UMARIZ VAZGEÇER”
İl Başkanı Karataş, son günlerde sıkça tartışılan “Akil İnsanlar” heyetinin gezilerine de değinerek, “İzmir’in sürece bakışı hiç de olumlu değil. Akil insanlar çözüm sürecine destek vermek adına hiç kimsenin görüşlerine başvurmadı. Kendileri bir takım güçler tarafından sokaklarda dolandırılıyor, ancak ne yaptıkları belli değil. Bu yapılan çalışmalara gereken asıl mesajı verecek olan İzmirlilere hiçbir şekilde söz hakkı tanınmıyor. Ama, İzmirlinin düşüncesi nettir. İzmirli, bu devletin ilelebet yaşaması ve ayakta kalmasından yana. İzmir, milli değerlerin ayakta kalmasını istiyor. İzmirli bunlara özgürce istediğini söyleyemiyor. Çünkü o akiller polis kordonu ile geziyor. Bizim lafımızı dinlemiyorlar. Akil insanlar, “Halk bizi dinlemiyor, siz akıllı insanlarsınız, halkı da ikna edersiniz” diyerek, halkımıza teslimiyet fikrinin empoze edilmesi için kurulmuş bir heyettir. Sonra kalkıp, “Biz halka görüştük, vatandaşların yüzde 70’i bu süreci kabul ediyor, barışa destek veriyor” diyecekler. Ancak, yan ve yandaştan öte kimse bu akil insanlarla konuşamıyor. Biz mitingimiz ile bu eleştiriyi Başbakan’a ileteceğiz, ve umarız o da bu yıkım sürecinden vazgeçecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.