Dolar 34,1054
%-0.01
Euro 38,1848
%0.05
Altın 2.915,050
%0.02
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin başkanları Aliağa’da toplandı.

CHP’nin başkanları Aliağa’da toplandı.

Ali Engin ve yönetiminin görevine gelmesinin ardından farklı ilçelerde yapılmaya başlanan CHP ilçe başkanları toplantısı bu defa Aliağa’ da Deniz restoranda gerekleştirildi. Başkanlara seslenen Engin, “ Bizler kadın, gençlik kollarımız başta olmak üzere komşularımızdan başlayarak herkese ulaşmak ve gerçeği anlatmak zorundayız. Artık topun ayağımıza gelmesini bekleyemeyiz, koşup gol atmamız lazım”dedi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 18:31
 İZMİR - Ali Engin ve yönetiminin görevine gelmesinin ardından farklı ilçelerde yapılmaya başlanan CHP ilçe başkanları toplantısı bu defa Aliağa’ da Deniz restoranda gerekleştirildi. İlçe başkanları ile sık sık bira araya gelmeye önem verdiğinin belirten CHP İzmir il başkanı Ali Engin, bu toplantıların çok faydalı geçtiğini ve örgüt arasındaki iletişimi güçlendirdiğini söyleyerek şunları ifade etti.

Geçen ilçe başkanları toplantısında kararını aldığımız danışma kurullarımız ilçelerde başladı. İlçelerde başlatılan danışma kurullarının bu defa daha geniş katılımlı gerçekleştirilmesi kanımca faydalı oluyor. Bu toplantılarının en azından 5 ayda bir yapılabilmesi gerektiğine inanıyorum ama bu toplantılardan ziyade gündemimizin dışa dönük seçim çalışmaları olması gerekiyor. Danışma kurullarındaki eleştiri ve önerileri değerlendirmeli ve dikkate almalıyız.

Partimiz için son derece önemli olan Sandık Örgütlenmesi eğitim çalışmalarımız devam ediyor ve bu eğitim çalışmalarının geri dönüşleri çok önemli. Bu çalışmaları laf olsun diye yapmıyoruz. Bu eğitimlere sahip çıkan siz ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu eğitime katılan üyelerimiz ile konuştuğumda hepsi bu eğitimlerin arttırılmasını istiyor ve beklentimizin çok üstünde bir katılım var. Demek ki eğitim dolu dolu verilirse üyelerimizde yoğun ilgi gösteriyormuş.

Topun Ayağımıza Gelmesini Bekleyemeyiz, Gol Atmalıyız


Örgüt olarak moralimizi yüksek tutmak ve çalışmalarımıza yüksek motivasyonla devam etmek zorundayız. AKP iktidarı seçim yaklaştıkça seçime yönelik yatırımlar, projeler içinde olacaktır. Ancak bu saatten sonra hiçbir proje onların gidişini engelleyemeyecektir. Elbette AKP’den kurtulmak için önce bizlerin çok çalışması ve gerçekleri halka eve ev dolaşarak anlatmalıyız. Partililerimiz bazen soruyorlar bana, AKP kapı kapı dolaşıyormuş diye. Bende onlara senin kapına geldiler mi diye soruyorum. Bir algı yaratmak istiyorlar, ellerinde medyayla, bir yaptıklarını binmiş gibi anlatabilirler ama neyin doğru olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Ancak bu bizim avuntumuz olamaz. Bizler kadın, gençlik kollarımız başta olmak üzere komşularımızdan başlayarak herkese ulaşmak ve gerçeği anlatmak zorundayız. Artık topun ayağımıza gelmesini bekleyemeyiz, koşup gol atmamız lazım.

İzmir de hedefimiz başka partiler gibi sadece Büyükşehir belediyesi değildir. Bunu söylerken sadece aradaki 500 binden fazla oya güvenerek söylemiyorum. Hep beraber çalışıyoruz, Büyükşehir belediye başkanımız hükümet gibi yatırımlar yapıyor, kent merkezinden dağ köyüne kadar her yer büyükşehir belediyemizin hizmetleri vatandaşı mutlu ediyor. Bizim hedefimiz 30 ilçede ki belediye başkanlıklarını kazanmaktır. Bu hedefe ulaşmak biraz daha fazla çalışmayı, insan odaklı çalışmayı gerektiriyor. İşte bu toplantılarda aldığımız kararlar, yaptığımız planlarda bu çalışmalara yön vermek içindir. İlçelerdeki belediyeler sanki bizim değilmiş gibi çalışmalıyız. Çünkü bir an bile rehavete kapılma lüksümüz yok.
Kırsal alan bizim için çok önemli. Oradaki insanlarımız AKP tarafından en çok yıpratılan, ezilen kesim. Tarımın, çiftçinin hali ortada, zaten yalnızlığa itilmiş olan köylümüzün tek dostu kaldı o da CHP’dir. Kasım ayı sonuna kadar en az 500 köy ziyaretini tamamlamış ve köylümüzün sorunlarına çözüm önerilerimizi anlatmış olacağız.

Parti İçi Eğitim Setleri Hazır

Toplantıda İlçe başkanları da söz alırken, kendi ilçelerindeki sandık örgütlenmesi, eğitim ve seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler aktarırken, İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir tarafından da yapılan eğitimler ve projeler hakkında bilgiler verildi. Aydemir, Eğitimlerin daha iyi anlaşılması ve rahat uygulanması için Veri Toplama, Veri Değerlendirme ve Propaganda başlıkları altında üç eğitim seti hazırlandığını ve ilçelere dağıtılacağını söyledi.
Bir önceki ilçe başkanları toplantısında, İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç tarafından sunumu yapılan “Seçimlere Göre Seçmen Eğilimleri” verilerini içeren CD’ler ilçe başkanlarına dağıtılırken, Mayıs ayında yapılacak olan İlçe başkanları toplantısının Kemalpaşa da yapılması kararlaştırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.