Dolar 34,1049
%-0.01
Euro 38,1993
%0.08
Altın 2.920,720
%0.21
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li vekiller Akil İnsanlara yüklendi

CHP’li vekiller Akil İnsanlara yüklendi

Çözüm sürecini anlatmak ve vatandaşları dinlemek için İzmir'e gelen 'Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan Baskın Oran ve heyet başkanı Tarhan Erdem CHP İzmir Milletvekilleri Erdal Aksünger ve Alaattin Yüksel'in hedefindeydi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 17:02
EGE POSTASI - HABER SERVİSİ - Çözüm sürecini anlatmak için oluşturulan Akil İnsanlar heyetleri saha çalışmalarına başlarken,Ege Bölgesi Heyeti’de İzmir’de iki süren programda hem STK’larla hem de vatandaşla bir araya geldi. Çözüm sürecini anlatmak ve vatandaşları dinlemek için İzmir'e gelen 'Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan Baskın Oran ve heyet başkanı Tarhan Erdem CHP İzmir Milletvekillerinin hedefindeydi.

"KENDİSİNİ SOLCU ZANNEDEN YALAKA"
Konak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Toplantısı’na katılan CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger konuşmasında heyetin en dikkat çeken isimlerinden olan Baskın Oran’a da tepki göstererek, “Baskın Oran gibi kendisini solcu zanneden yalakaların dilleri kesilecek. Ama onlar mahkemelere gittiğinde dilleri yine biz olacağız. Çünkü biz CHP’yiz, biz sosyal demokratız, biz Atatürk’çüyüz” dedi.

YÜKSEL:ERDEM’İN GÖREVİ KABUL ETMESİ DOĞRU DEĞİL

Toplantıya katılan ancak konuşma yapmayan CHP’li bir diğer vekil Alaattin Yüksel ise toplantı sonrası basın mensuplarına Ege Bölgesi Heyeti’nin iki günlük programını değerlendirdi. Heyetteki isimlerin STK ve vatandaşlarla buluşmasında Başbakanın dilini kullanarak diğer siyasi partilere saldırdıklarını ifade eden Yüksel, “ CHP’yi de eleştirmişler. Sizin işiniz bu değil. Kuruluşundan çalışma yöntemine varıncaya tamamen yanlış şeyler var. Onaylanacak desteklenecek bir oluşum değil. Başbakanın bir an önce CHP’ye kulak verip CHP’nin en başta önerdiği siyasi partilerin katılıyla oluşturulacak komisyonun kurulmasını sağlaması gerek” dedi. Heyetin başkanı Tarhan Erdem’e gönderme yapan Yüksel, “ Akil insanların işi CHP’yi eleştirmek değil.Tarhan Erdem CHP’yi eleştirmiş. Gelsin ben kendisine CHP’nin ne yapmak istediğini anlatayım …Bana kalsa Tarhan Erdem gibi önemli bir aydının görevi kabul etmesi bile doğru değil. Sen şimdi Başbakan ne söylüyorsa onu söylemek zorundasın…"dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.