Dolar 34,1303
%0.06
Euro 38,2253
%0.15
Altın 2.922,290
%0.26
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulema: 'Devletimizin büyüklüğüne ve gücüne inanın'

Ulema: "Devletimizin büyüklüğüne ve gücüne inanın"

İl Gençlik Kolları Bilal Kırkpınar’ın da katıldığı toplantı karşılıklı sohbet ve tanışma havasında geçti.

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 12:33
İZMİR- Nesrin Ulema; Bornova Gençlik Kollarında yakalanan motivasyonun ve heyecanın kendisini mutlu ettiğini belirtti. “Sizler bizim için çok önemlisiniz, ben gençlerimize çok önem veriyorum. Biz bizden öncekilerin bıraktığı yerden devraldık, yarın sizler bizden bu görevleri devralacaksınız. Her konuda sizlerle birlikte olduğumu bilmenizi isterim” dedi.

Ulema sözlerine şöyle devam etti: Ülkemiz 30 yıldır devam eden ve bize çok pahalıya mal olan terör sürecini yaşadı. Bunun bir kısmını sizler de gördünüz. Artık analar ağlamasın istiyoruz. Terörden nemalanan şer odakları ile yıllardır mücadele ediyoruz. Geldiğimiz noktada bir yandan bölgemizde yatırımları artırırken diğer yandan bölge vatandaşlarımızın demokrasi ve özgürlükler kapsamında atmamız gereken tüm adımları attık.
Bugün devletimiz; gerek güvenlik güçlerimiz ve onların mücadele kararlılığı ve gerekse istihbarat ve bilgi paylaşımı noktasında önemli mesafeler kat ederek terörle mücadele konusunda teröristlere ve terör eylemlerine göz açtırmayacak konuma gelmiştir. Bunu sağladık, buna inanın ve devletimizin gücünü göz ardı etmeyin. Şimdi bölge halkımızla kucaklaşma, birlik olma zamanıdır. Biz barış ve bin yıllık tarihi geçmişimizden gelen kardeşlik duygularını tekrar tesis etmek için mücadele ediyoruz.

Çözüm sürecinde siz gençlerimize çok önemli görevler düşüyor, Otuz yıldır devam eden terör, bu ülkedeki gençlerin geleceğe dönük umutlarını da yok etti. Gençlerin duyguları istismar edilerek, kan ve gözyaşı üzerinden rant sağlayanların dışında ülke olarak bu terör belasından hepimiz kaybettik. Artık buna müsaade edemeyiz, etmemeliyiz diyerek konuşmasını tamamladı ve gençlerin sorularını cevapladı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar; İzmir Milletvekili Nesrin Ulema’nın toplantılarına katıldığı ve süreç hakkındaki düşüncelerini paylaştığı için teşekkür etti. Kırkpınar’ ın; “ Terör biterse birilerinin siyaset yapacak, istismar edecek malzemesi kalmayacak. Bu ülke kazanacak, büyüyecek, zenginleşecek ama sorunda beslenenlerin siyasi ikballeri son bulacak. Böyle zamanlarda ne yazık ki geçmişte olduğu gibi gençleri yine tahrik etmeye, sokağa sürmeye çalışacaklar ama bu sefer başaramayacaklar. Bu ülkede barış içinde yaşamamızın, gözyaşlarının dinmesin bize verdiği mutluluk, onların siyasi rantlarından ve beklentilerinden çok daha değerlidir. Bizler AK Gençlik olarak, sağduyulu bir şekilde barışa her fırsatta katkı sunacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.