Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı Kadın Kolları hedef büyüttü

CHP Bayraklı Kadın Kolları hedef büyüttü

CHP Bayraklı İlçe Kadın Kolları’nın düzenlediği parti içi dayanışma kahvaltısına, CHP Bayraklı İlçe Teşkilatı tam kadro katılım gösterdi. İzmir Milletvekili Hülya Güven, PM Üyesi Berrin Gürçay Dilekçi, B, İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku Bayraklı Chp ilçe Başkanı Levent Ölçer , Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve partili kadınlar da kahvaltıda buluştu

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 11:41

İZMİR CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar, düzenlenen kahvaltıya katılım gösterenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasına ülke gündemiyle devam etti. Avar, ”Yazarlarımız, çizerlerimiz, aydınlarımız, siyasetçilerimiz, bilim adamlarımız ve askerlerimiz hak ve hukuktan yoksun bırakıldılar. Kadınlarımız ise kadın erkek eşitliğine inanmayan AK Parti zihniyetiyle karşı karşıya bırakıldı. Önümüzde bir yerel seçim var başkanımızın yaptığı hizmetlerle Bayraklı’da daha güçlü olduklarını dile getiren Başkan Avar başkanımızın her zaman arkasındayız dedi.

İzmir’i vermeyeceğiz İstanbul ve Ankara’yı da alacağız

CHP PM Üyesi İzmir Milletvekili Hülya Güven ise kadınların ülke için önemine değindi, “Biz kadınlar evde işte hep düşündüğümüz bir şey var “geleceğimiz nasıl olacak'” İşte bunun için buradayız burada sizlerle bu ortamı paylaşmaktan çok mutluyum. İnanıyorum ki gelecek sizlerle güzel olacak. Bu birlikteliğin devam etmesi ile biz kadınlar çalışırsak başarılı olacağız. Sadece İzmir’i değil Ankara ve İstanbul’da alacağız” dedi.

Kadınlarımızın Başarısı Partimizin oyunu yükseltecek

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ise Hatay’da esnaflara ve vatandaşlara fidan dağıtımında esnafın dertlerini dinlediklerini, AK Parti’nin esnafı kepenk kapatma noktasına getirdiğini söyledi.Önümüzde ki yerel seçimleri kadınlarımız başta olmak üzere tüm örgütümüzle başarıya gideceğiz diye konuştu.

Barışı CHP getirir

CHP PM Üyesi Gürçay Dilekçi’de barışa vurgu yaptığı konuşmasında kadınların barışın simgesi olduğunu belirterek,”Kadın demek barış demek. Çünkü barışı  doğuran kadındır. Kadın üretir, kadın hayata geçirir. Barışa en yakın en duyarlı partide CHP’dir. Biz barışın en başındayız. Bu ülkede barışı en çok isteyen parti biziz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyete sahip çıkalım

İzmir İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci ise yaptığı konuşmasında Cumhuriyetin kadınlar sayesinde ayakta kaldığını vurgulayan bir konuşma yaptı. Değirmenci, “Cumhuriyetin 80 yılda yarattığı tüm değerlere sahip çıkan Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan değerli Cumhuriyet kadınları Atatürk’ün kızları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor Cumhuriyet’in 80 yılda yarattığı tüm değerlere karşı savaş açmış bir hükümet var karşımızda. Türkiye’de özgür basın susturuldu. Yeni yandaş basın yapıldı. Türkiye’de sendikalar işlevsizleştirildi. Türk ordusunun üst düzey komutanları simdi Silivri toplama kampında yatıyor. Yüksek Yargı, Danıştay, Yargıtay Anayasa Mahkemesi, hepsi teker teker ele geçirildi. Zaman birlik olma zamanı, zaman sizin zamanımız diye konuştu.

Oylarımızı yükselterek Bayraklıyı alacağız

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer ise yaptığı konuşmasında yerel seçimleri hatırlatarak tekrar başarı sözü verdi. Ölçer, “Önümüzde çok yakın bir zamanda yerel seçimler var. Biz halkımızın huzuruna çıkacağız. Onların güvenini tazelemek için onlardan destek almak için, Onların karşısına çıkacağız. Bu konuda biz kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bizim Hasan Karabağ gibi dürüst çalışkan bir belediye başkanımız var” diye konuştu.

Halkın desteği artarak devam ediyor

Son olarak söz alan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise AK Parti’nin Bayraklıya faklı gözle baktığını ve 10 yıllık iktidarlığında hiçbir desteği olamadığını belirterek CHP Belediye Başkanı olduğu için projelerinin bekletildiğini savundu. Karabağ, “AK Parti’nin Bayraklıya hedef alması Bayraklının konumu itibari ile manzaralı gecekondu bölgeleri ve arsaları. AK Parti, başka planlarla yaklaşıyor Bayraklıya. Çevre ve Şehircilik Bakanı müteahhitlere diyor ki İzmir’e yatırım yapın. Geçenlerde burada kendi ilçe yönetimlerini görevden aldılar. Hedefleri Bayraklının arsaları olduğu için, eski ilçe yönetimleri halk zeminine dayanan insanlardı gece kondu çocuklarıydı. Yarın bunlar bize kentsel dönüşümde bize arıza çıkartır diyerek bunları görevden aldılar ve bilinen bir ismi getirdiler aslında onu bunu getirerek burayı almak kolay değil Bu hükümet Bayraklıda CHP li bir belediye başkanı var diye Bayraklıda kaymakamlığın binasını, emniyetin binasını yapmadı. Müftülüğün binasını ben verdim; ve de bölge hastanesini bir türlü başlatamadılar. Bu AK Parti’li vekiller geldiğinde sorun siz Bayraklıya ne yaptınız. Bayraklıya ne yapılıyorsa biz yaptık.Ben Belediye Başkanı olarak İlçemde 1500 kişiye iş verdim dışarıdan 4000 kişiye iş buldum buraya gelen bakanlara sorun kaç kişiye iş verdiler ne proje üretip ne istihdam sağladılar bunları bir sorun diye konuştu.Başkan Karabağ Halkın her geçen gün desteğinin artığını söyleyen Karabağ yapılan anketlerde halkın sevgisinin ve desteğinin fazlalaştığını dile getiren Karabağ Bayraklının markalaştığını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.