Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı, haftaya yine istifalarla başladı

AK Parti Bayraklı, haftaya yine istifalarla başladı

AK Parti Bayraklı Cengizhan Mahallesi yöneticisi Ahmet Kuru ve 51 arkadaşı Seyitler yönetimine yapılanlara tepki göstererek partiden istifa etti.

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 10:39
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Bayraklı İlçe eski Başkanı Erdal Seyitler ve yönetim kurulunun haksız yere görevden alındığını öne süren AK Partililer bundan böyle her pazartesi günü gruplar halinde istifa etmeye hazırlanıyor. İstifaların 3'üncü dalgası Bayraklı Cengizhan Mahallesi'nden geldi. 51 arkadaşının istifa dilekçesini Bayraklı ilçe yönetimine teslim eden Cengizhan Mahallesi yönetisi Ahmet Kara'nın hedefinde AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül vardı. 

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİYLE YÖNETİYORLAR
"Aydın Şengül ve havarileri' diyerek tepkisini ortaya koyan Ahmet Kara "Benim inandığım AK Parti'nin düşünceleri 12 Eylül'ü, 28 Şubat'ı yargıliyan parti. Darbeleri yargılıyan, millet iradesi diyen parti. Benim de demokrasi anlayışım olan millet iradesi olduğu için bu partide yer aldım. Ama İzmir İl Yönetimi milletin seçtiği Bayraklı İlçe Başkanını ve yönetimine karşı 28 Şubat'ı gerçekleştirenler gibi, 13 Şubat darbesi yapıldı. İzmir yönetiminin Bayraklı halkının iradesine, demokrasiye saygıları yoktur, Bunların derdi rant. Ahpap çavuş ilişkisiyle yönetmek. Bayraklı halkı hiçe sayılıyor. Aydın Şengül ve havarileri bu işin organizatorleri. Ben de bu rantçılara karşı Bayraklı halkıyla birlikte mücadelemi vericem" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.