Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2348
%0.18
Altın 2.912,490
%-0.07
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar CHP’den eğittim atağı

Karabağlar CHP’den eğittim atağı

CHP’nin yurt genelinde başlattığı parti okulu çalışması Karabağlar’da yoğun ilgi görüyor. İzmir’in en büyük ilçesi olan Karabağlar’da parti okuluna ilginin de büyük olması CHP Genel Merkezi tarafından da takdir ediliyor. İlçe Başka ı Polat Manduz ilçe başkanlıklarına çok sayıda başvuru olduğunu belirterek, “Her şeyin başı eğitim. Belediye Başkan Yardımcımız dahil çok sayıda partilimizin bu eğitim hareketine ilgi göstermesi Karabağlar’da sandıklara da olumlu yansıyacaktır” dedi.

  • Ege Postası
  • 14.04.2013 - 14:11

İZMİR - CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan Parti Okulu çalışması Karabağlar’da çok büyük ilgi görüyor. İnönü Caddesi’nde bulunan CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı Aydın Erten Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda İzmir İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir, Konak İlçe Eğitim Sekreteri Nilüfer Akyüz, Parti Eğitmenleri Serdal Erol, Abdülhamit Serhatbeyi, Saniye Koç ve Gönül Demirer’in parti okulunun son dönemine aralarında Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Batihan, Belediye Meclis Üyeleri Latif Dostugür, Yücel Uygur’un da bulunduğu 20 kişi katıldı. Beşer kişilik 4 ayrı grubun oluşturulduğu parti okuluna ilgiden memnun olduğunu ifade eden İzmir İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir, “İzmir CHP İl Başkanlığı olarak ilçelerimizdeki katılım bizi memnun ediyor. Partimiz için lokomotif olacak projelerin başında gelen Parti Okulu çalışmalarımıza Karabağlar’da beklediğimizden fazla ilgi var. Özellikle katılanların arasında Belediye Başkan Yardımcısı ve meclis üyelerinin olması sevindirici bir gelişme. CHP olarak en sıradan üyeden, seçilmiş kadrolara kadar parti okuluna gösterilen bu ilgi iktidar yolunda bizi daha da umutlandırıyor” dedi.

 

Çalışmalar sandığa yansıyacak

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ise Parti Okulu’na katılım için ilçe başkanlıklarına çok sayıda başvuru olduğunu belirterek, “Her şeyin başı eğitim. Genel Merkezimizden gelen talimatın ardından yaptığımız duyuru sonrası çok sayıda başvuru oldu. Belediye Başkan Yardımcımız Abdulvahap Batihan başta olmak üzere aralarında Karabağlar Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu çok sayıda partilimizin bu eğitim hareketine ilgi göstermesi eminim ki Karabağlar’da sandıklara da olumlu yansıyacaktır.”

 

Sosyal politikalar ile genel iktidara

Parti okulunda sosyal projeler konusunda eğitimin yer almasının kendileri için önemli olduğunun da altını çizen Manduz şöyle devam etti;

“Özellikle partimiz tarafından üretilen İntibak Yasası, Aile Siğortası, Okul Sütü gibi bir çok proje bugün AKP İktidarı tarafından çalınarak hayata geçirilmiştir. Arkadaşlarımızın okuldan mezun olması için şart koşulan sosyal proje çalışması Sosyal Projeler ile iktidara yürümek isteyen partimizde büyük önem taşımaktadır. Zaten Belediyemiz ile koordineli yürüttüğümüz sosyal projelerimizi bu vesile ile daha da arttırma imkanımız olacak. 2014 Yerel seçimleri ve 2015 Genel Seçimlerinde bu eğitimin semeresini görerek özelde Karabağlar ve İzmir’de genelde de Türkiye’de CHP iktidar olacaktır.”

 

Parti okulu nasıl işliyor

Parti Okulu 4 eğitmen, 1 sınıf sorumlusu tarafından İletişim, parti tarihi, parti programı, parti tüzüğü, sosyal sorumluluk projesi, örnek proje anlatımı derslerinin verildiği iki günlük eğitimin sonunda oluşturulan grupların sosyal proje hazırlaması ile bitiyor. Hazırlanan sosyal projelerin özellikle parti ile tanışmamış vatandaşlara ulaşmanın hedeflendiği okulda mezuniyet için projenin başarılı olması şartı koşuluyor.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.