Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kahramanlar Pazaryeri'nin kapatılmasına AK Parti'den tepki var!

Kahramanlar Pazaryeri'nin kapatılmasına AK Parti'den tepki var!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Ötnü, Kahramanlar pazaryerinin kaldırılmasına tepki gösterdi. Ötnü "Büyükşehir ve Konak Belediyeleri'nin iletişimsizlik yüzünden birbirlerinden haberinin olmadığını ve bunun da vatandaşı mağdur ettiğini öne sürdü

  • Ege Postası
  • 13.04.2013 - 10:14
İZMİR- AK Parti Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü, Kahramanlar Pazaryeri'nin kaldırılmak istenmesine tepki gösterdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Ötnü, “Konak sınırları içinde halka hizmet etmekle görevli iki belediye mevcuttur. Bunlardan biri İzmir Büyükşehir, diğeri Konak'tır. Her ikisinin başkanları da CHP’lidir ancak birinin yaptığından, diğerinin haberi yoktur. Aralarındaki iletişimsizlik ve eşgüdüm sorunu nedeniyle vatandaş mağdur olmaktadır.” dedi.

'TAŞIT ALT GEÇİDİ 1,5 YILDIR TAMAMLANAMADI'
Kahramanlar semti'nde bir yılda tamamlanması öngörülen taşıt alt geçidinin 1,5 yıldır tamamlanamadığını belirten Yaşar Ötnü, “Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına karar verdiği alt geçidin inşaatı, yaklaşık 1,5 yıl önce başladı. İhalede yapım süresi bir yıl olarak belirlenmesine rağmen tamamlanabilmiş değil. Bugünlerde alt geçidin yanında kurulan Kahramanlar Pazaryeri'nin kapatılacağına ilişkin olarak pazarcı esnafına tebligatlar yapılmaya çalışılıyor. Bu alt geçit tamamlandığında semt pazarının kaldırılacağı yıllar öncesinden belli olduğu halde Konak Belediyesi'nin vatandaşı uyarmaması ve orada gerekli önlemleri almaması, konudan habersiz olduğunu ve iki belediye arasında hiçbir iletişimin olmadığının göstergesidir. Konak Belediye Başkanı Sayın Hakan Tartan’ın, soruna hiçbir çözüm üretmeden pazarcı esnafımıza zorla tezgah kaldırtmaya çalışması, bölgede yaşayanları da mağdur edecek bir davranıştır. Zira bölgedeki vatandaşlarımız, ucuz ve taze meyve sebze alışverişi yapacak başka bir pazaryerinden mahrum bırakılmaktadır.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.