Dolar 34,1438
%0.1
Euro 38,2233
%0.15
Altın 2.915,750
%0.04
Bist-100 10.027,00
%-0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir'den sağlıkta üç maymun eleştirisi

CHP Gaziemir'den sağlıkta üç maymun eleştirisi

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları yaptığı basın açıklaması ile hükümetin Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde sağlık alanında hayata geçirdiği projeleri eleştirdi. Hükümetin sağlık alanında üç maymunu oynadığını savunan gençler, hastane tabelalarından TC yazısının sökülmesini de eleştirdi.

  • Ege Postası
  • 12.04.2013 - 15:47
İZMİR - CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları tarafından Sağlık Haftası dolayısıyla basın açıklaması yapıldı. Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özalp tarafından yapılan açıklamasında hükümetin Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde sağlık alanında hayata geçirdiği çalışmalar eleştirildi. Hükümetin sağlık çalışanlarının sorunlarını görmediğini, duymadığını, iş güvencelerinin olmadığını ifade eden Özalp, “Adalet ve Kalkınma Partisi sağlık çalışanlarının sorunlarına karşı üç maymunu oynuyor. On yılda, onlarca sağlık çalışanını şiddete, iş kazasına, meslek hastalığına kurban verdik. Saldırı ve şiddet sonucu yaralananların sayısını bilmiyoruz, unuttuk” dedi. Sağlık sektöründe çalışan taşeron personel sayısının kadrolu personel sayısını geçtiğini söyleyen Özalp, personelin artan iş yüküne de değindi. Özalp, “On yılda poliklinik sayısı üç kat, ameliyat sayısı dört kat arttı, artan bu yükün altından kalkmaya çalışmak ve halka nitelikli bir hizmet vermek imkansız hale geldi” dedi. Yapılan basın açıklamasında hastanelerin tabelalarından TC yazısının sökülmesi de kınandı.
Basın açıklamasına İlçe yöneticileri, Kadın Kolları ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş sloganları ve dövizleriyle katıldılar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.