Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karamustafoğlu: “Türkiye'nin ihtiyacı asabi olan bir sol parti“

Karamustafoğlu: “Türkiye'nin ihtiyacı asabi olan bir sol parti“

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu,” Hırçın olması gerekmeyen ama asabi olan bir sol partiyi Türkiye toplumu bekliyor. Biraz asabiyet iyi gelecek. . Sol ve devrimci kimliğimizi öne çıkartmalıyız” dedi.CHP Konak örgütü olarak yerel seçimlerde aday belirlemede önerilerinin ön seçim olduğunu ifade eden Karamustafaoğlu, belediye başkanlarıyla örgütün iç içe yol alması gerektiğini ifade etti.

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 14:22
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Konak İlçe Başkanlığı, Danışma Meclisi Toplantısı’nın ikincisini düzenledi. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger CHP Parti Meclis Üyesi Berrin Gürçay Dilekçi, Hüseyin Saygılı, Konak belediye Başkanı Hakan Tartan, Konak ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

“BİRAZ ASABİYET İYİ GELECEK”
Toplantının basına açık bölümünde konuşan Konak İlçe başkanı Sinan Karamustafaoğlu örgüte önemli mesajlar verdi.Bireysel iktidarların arkasından gitmenin doğru olmadığını, toplumsal örgütlenmeyi ön plana çıkartmaları gerektiğini ifade eden Karamustafaoğlu, “ Hırçın olması gerekmeyen ama asabi olan bir sol partiyi Türkiye toplumu bekliyor. Bizim kibarlığımız, insanlığımız asabi tavrımızı engelliyor. Ama karşımızdaki bunu anlamıyor. Onların anladığı dilden konuşmak lazım. Biraz asabiyet bize iyi gelecek. Sol ve devrimci kimliğimizi öne çıkartmalıyız. Bununla birlikte yeni bir örgütlenmeyi öne çıkartmalıyız” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANI VE ÖRGÜT İÇ İÇE OLMALI”
Belediye başkanlarıyla örgütün iç içe yaşaması gerektiğinin altını çizen Karamustafaoğlu, örgütün belediye başkanlarının yeniden seçim kazanması için çalıştığını bu yüzden, belediye başkanıyla örgütün bir arada olabilmesinin seçimi kazanmayı daha kolay kılacağını söyledi

“ÖN SEÇİM YAPILMALI”
İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde izlenecek yol haritası ile ilgili örgüte çağrıda bulunarak şöyle devam etti; “Aday belirlemenin iki yolu var. Bunlar, merkez yoklaması ve ön seçim. Örgütün gazını alacak atraksiyonlara gerek yok. Bizim seçilecek olan yönteme dair itirazımız olursa, bunu çıkar söyleriz. Kim aday olursa olsun onu destekler, seçilmesi için emek veririz. Bizler, örgütün önüne sandığın geldiği, örgütün kendi adaylarını belirlediği bir yöntemden yanayız. Biz öneriyoruz, örgütün denetiminde bir ön seçim yapılmalı. Genel Başkanımızın da dediği gibi, partiyi artık örgütler yönetmeli. İlçe yönetimi olarak bir yıldır görevdeyiz. Bizim kendimizi de eleştirmemiz lazım. Kaçımız partimizin etkinliklerine devamlı olarak etkin şekilde katılıyor, kaçımız eğitim çalışmalarını destekliyor, kaçımız güncel siyaseti tartışıp sokağa çıkıyor, kaçımız bizi eleştirenlere karşı destek vererek karşı koyuyo? Bunları konuşarak öz eleştiri yapmalıyız”

“HERKES AYDA 1 LİRA VERSE”
Konuşmasının sonunda parti üyelerinin verdiği aidatlara değinen Karamustafaoğlu, “ Kaçımız aidatlarını aksatmadan ödüyo? Biz 10 bin 200 üyesi olan bir ilçeyiz. Herkes ayda bir lira verse, 10 bin 200 lira para toplanır. 5 milyarı masraflara gitse, kalanını da arttırırız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.