Dolar 34,1303
%0.06
Euro 38,2253
%0.15
Altın 2.922,290
%0.26
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli'den anlamlı jest

AK Parti Çiğli'den anlamlı jest

İzmir'de 19 Ekim 2012 tarihinde, AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Şükrü Tilki bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. AK Parti İlçe Teşkilatı, yaşadıkları bu üzücü olayın ardından, geçtiğimiz günlerde taşındıkları yeni hizmet binasındaki 200 kişilik toplantı salonuna Şükrü Tilki’nin adını verdi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 13:43
 BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolları’ndan gelen, yeni hizmet binasındaki 200 kişilik toplantı salonuna Şükrü Tilki adının verilmesi teklifini tereddütsüz kabul ettiklerini belirten İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, “Daha önceki yerde de bir salonumuza ismini vermiştik ama ona yakışan bir salon yapınca içimiz daha rahat oldu” diye konuştu…

YOKLUĞUNU ARAR HALE GELDİK
Tilki’nin AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatında herkes tarafından sevilen biri olduğuna değinen Başkan Yılmaz, “Bu kardeşimizi yıllardır tanıyoruz. Partimiz adına her yerde çalışan bir arkadaşımızdı. Allah kimsenin başına vermesin ama üzücü bir olay yaşadık. Genç yaşta kaybettik. Ölümü parti açımızdan üzüntü verdi ve yokluğunu arar hale geldik” dedi.

VEFAMIZI GÖSTERMEK İSTİYORUZ
İlçe Teşkilatından gelen teklifleri tereddütsüz kabul ettiklerini ve yönetim kurulundan geçirdiklerini belirten Yılmaz, eski hizmet binasında da böyle bir yer olduğunu, ancak yeni hizmet binasındaki yerin kendisinin adına daha yakışır olduğu için içlerinin rahat olduklarını söyledi. Yılmaz, şöyle devam etti, “Partimizin güvendiği ve inandığı bir kardeşimiz olması nedeniyle vefamızı göstermek istiyoruz. Teşkilatta bu işe gönül veren kardeşlerimiz vardı. Bize böyle bir şey talep ettiler. Biz de tereddütsüz kabul ettik. Yönetim kurulundan geçirdik. Daha önceki yerde de bir salonumuza ismini vermiştik ama ona yakışan bir salon yapınca içimiz daha rahat oldu. Bu yapmış olduğumuz özveri ve vefadır. Kendisini yaşatacağız. Onu devamlı anmış oluyoruz”

ÖLÜMÜ BİZİ YIKTI

Kendilerinin yaşadığı üzücü olayın bir daha yaşanmamasını temenni eden Başkan Yılmaz, “Bundan sonra bu tür olayları yaşamamayı umuyoruz. Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Yaşarken sahip çıkmalıyız. Herkesin başına her şey gelebilir. Onun ölümü bizi yıktı. Ailesini bizi. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İnşallah biz de bu kardeşimizi unutmadan partimizin içerisinde yaşatır hale geldik” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.