Dolar 34,1149
%0.02
Euro 38,2260
%0.15
Altın 2.916,920
%0.08
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da Aslan'a şok sözler: Sen benim başkanım olamazsın

Bayraklı'da Aslan'a şok sözler: Sen benim başkanım olamazsın

AK PArti Bayraklı'da gruplar halinde istifalar devam ederken son olarak Bayraklı Cengizhan Mahallesi yöneticisi Ahmet Kuru ve 51 arkadaşı Seyitler yönetimine yapılanlara tepki göstererek partiden istifa etmişti. İstifaları İlçe’ye teslim etmek için giden Kuru’yla ilçe başkanı Aslan arasında yaşanan diyalog Bayraklı Ak Parti İlçe Teşkilatı’ndaki sıkıntıları da göz önüne serdi.

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 11:17
EGE POSTASI - AK Parti Bayraklı’da eski başkan Erdal Seyitler ve yönetimin MKYK tarafındasn görevden alınması ve başkanlığa AK Parti Bayraklı Grup Başkanvekili Ali Aslan’ın atanması beraberinde istifaları da getirmişti. Gruplar halinde istifalar devam ederken son olarak Bayraklı Cengizhan Mahallesi yöneticisi Ahmet Kuru ve 51 arkadaşı Seyitler yönetimine yapılanlara tepki göstererek partiden istifa etmişti.

İstifaları İlçe’ye teslim etmek için giden Kuru’yla ilçe başkanı Aslan arasında yaşanan diyalog Bayraklı Ak Parti İlçe Teşkilatı’ndaki sıkıntıları da göz önüne serdi. İstifaları sekreterliğe bırakmak için ilçe binasına gittiğini ancak ilçe başkanının talimatıyla gelen istifaların kabul edilmediği yönünde cevap aldığını söyleyen Kuru, İlçe Başkanı Aslan ile arasında geçen diyaloğu şöyle anlattı“ Beni uğraştırmayın dedim. Ali Aslan’ı aradılar. Sebep ne ded? ‘Ben Erdal seyitler ve yönetimine yapılan haksızlıklar nedeni ile istifa ediyorum’ dedim. Bana ‘sizin arkadaşınız değil başkanınızım’ karşılığını verdi. Bende ‘sen benim başkanım olamazsın’ dedim. Benim başkanım Erdal Seyitler’di. Ben onun arkasından yürüyordum” karşılığını verdim”

Erdal Seyitler ve ekibine büyük bir haksızlık yapıldığını ifade eden Kuru, “Hiçbir mazeret gösterilmeden görevden aldılar.Ben Erdal Seyitler ve yönetimine güvendiğim için AK Parti de siyaset yapmaya başlayan birisiyim. Daha önceden AK Parti’de siyasi bir hayatım yok. Erdal Seyitler burayı kazanacaktı. Öyle bir güce sahiptik biz. En güzel teşkilatçılık Bayraklı’daydı. Herkesi küstürdüler. Rantçıların işine gelmedi Erdal Seyitler… İlçesi ve ekibi için mücadele eden biriydi. Ona yapılan haksızlıktan dolayı burada seçim alamazlar. CHP’ye hayırlı olsun Bayraklı... CHP yüzde 99 kazanacak. Bunu inançlı bir şekilde söylüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.