Dolar 34,1052
%-0.01
Euro 38,1801
%0.03
Altın 2.916,210
%0.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül'den 'ırkçı' suçlaması

Şengül'den 'ırkçı' suçlaması

Final Four'a üzerinde T.C yazan tişörtle gideceğini açıklayan CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'a cevap AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'den geldi. Şengül “Sayın Çıray, İzmirliler ırkçı değil ama senin zihniyetin ırkçıdır' dedi

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 09:23
 İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın Pınar Karşıyaka takımının karşılaşmasına “T.C.” yazılı tişörtle gideceğini açıklamasına tepki göstererek, “Sayın Çıray, İzmirliler ırkçı değil ama senin zihniyetin ırkçıdır. İzmir anaların ağlamasını istemez ama senin zihniyetin ister” diye konuştu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzzinoğlu’nun konu ile ilgili açıklamalarda bulunduğunu ve hiç kimsenin T.C.’yi kaldırma gibi bir niyetinin olmadığına dikkat çeken Şengül, “Konuyu başka mecralara çekmeye gerek yok. Spora siyaset karıştırmayın. Bu kadar küçülmeyin küçük düşünmeyin. Vatandaşa millete karşı başka söyleyecek argümanınız yok. Bu yüzden bu yollara başvuruyorsunuz. Siz yalan söyleyip daha sonra o yalanlarınıza inanıp, yalanların propagandasını yapıyorsunuz”dedi.

“FINAL FOUR’A KATKINIZ YOK, BARİ GÖLGE ETMEYİN”
Final Four’un İzmir’e gelmesinde başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, CHP’li belediyelerin ve  CHP’li vekillerin en ufak bir katkısının olmadığını açıklayan Şengül şöyle konuştu:
“Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, konuya sahiplenip hükümet nezdinde girişimler bulunması sonucunda Final Four  İzmir’e getirildi. Buradaki ezikliğinizi, bahane ederek,  konuyu başka yerlere çekmeyin ve Final Four’a gölge düşürmeyin. Tek amacımız Karşıyaka basket takımımızın Avrupa Kupası kazanması ve önümüzdeki Expo sürecine katkı sağlamasıdır.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.