Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti Çiğli'de tansiyon yüksek!

Ak Parti Çiğli'de tansiyon yüksek!

Son zamanlarda teşkilat içinde yaşanan istifalarla gündeme gelen Çiğli AK Parti’de küskünlüklerin ve tartışmaların önüne geçmek için ilçe teşkilatı bünyesinde 5 kişiden oluşan komisyon kuruldu.Dün akşam ilçe binasında gerçekleşen genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında ise tartışmaların çıktığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 13:29

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Son zamanlarda teşkilat içinde yaşanan istifalarla gündeme gelen Çiğli AK Parti’de küskünlüklerin ve tartışmaların önüne geçmek için ilçe teşkilatı bünyesinde komisyon kuruldu. İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Kaner, belediye meclis üyesi Mustafa Akar, ilçe kadın kolları yöneticisi Hayriye Erden, ilçe gençlik kolu yöneticisi Yılmaz Altınçiçek ve mahalle temsilcisi Fuat Çamlıca’dan oluşan komisyon partililerle görüşerek teşkilatta  adeta ‘balans ayarı’ yapacak.

YÖNETİME RAPOR YAZACAKLAR

İlçede parti içinde kişilere küskünlüğü olan, istifa hazırlığında olan partililerle görüşmeler yapacak olan komisyon sıkıntıyı tespit edecek ilçe yönetimiyle paylaşacak.  Parti içinde disiplin konusunda da ilçe yönetimine yardımcı olacak komisyon disiplin suçu işleyen partililerle yapacağı görüşmelerin ardından ilçe yönetimine rapor yazacak.Komisyon ayrıca partinin etkinliklerine katılmayan üyelere ve yöneticilere, ‘neden katılmadın’ diye soracak…

YILMAZ:BENİM DE BİR HATAM VARSA SÖYLEYECEKLER

İlçe teşkilatında kişisel sıkıntıları bitirmek istediklerini belirten AK Parti Çiğli  İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, “ parti içinde kırgınlığı olan, küskünlüğü olan isimler var. Çoğu zaman bu sıkıntılar iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor. Kurduğumuz komisyon kişiler arasında bağ kuracak. Benle sorunu olan isimlerle de görüşecekler. Benim de bir hatam varsa söyleyecekler. Özellikle parti içinde aktif olmayan isimleri de komisyon aracılığıyla harekete geçirmek istiyoruz” dedi.  

YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Bu arada Çiğli AK Parti’de yeni ilçe binasında dün akşam gerçekleşen genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında tartışmaların çıktığı öğrenildi. İl Yöneticisi Mesut Demirkaya’nın da hazır bulunduğu toplantıda İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ın  Şubat ayında görevden alınan İlçe Gençlik Kolları yönetiminde yer alan Ferhat Felek ve geçtiğimiz günlerde de yürütme kurulundan istifa eden ilçe yöneticisi Ahmet Kale’yle tartıştığı öne sürüldü. Felek’in toplantı başında Yılmaz’ın üzerine yürüdüğü, toplantı sonunda ise İlçe Başkanı Yılmaz’ın ilçe yöneticisi Kale’yle sert bir şekilde tartıştığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.