Dolar 34,2138
%-0.02
Euro 37,5281
%0.14
Altın 2.876,700
%0.24
Bist-100 9.115,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
PKK’nın asayiş timine şafak baskını: 6 gözaltı

PKK’nın asayiş timine şafak baskını: 6 gözaltı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyelerine yönelik yapılan şafak operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.İlk olarak Cizre’de ortaya çıkan...

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 11:26
Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK’nın sözde şehir yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyelerine yönelik yapılan şafak operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı.

İlk olarak Cizre’de ortaya çıkan PKK’nın sözde şehir yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Harekatı (YDG-H) üyeleri, ilçede yolları kapatıp barikat kurup, yoldan geçenlere kimlik sormayı sürüyor. Nusaybin Caddesi’nde önceki gece yola çıkıp sağa sola saldıran YDG-H üyeleri, güvenlik güçlerine de molotof bombası ve havai fişeklerle saldırdı. Silopi’de dün özel bir marketi ateşe veren YDG-H çetesine yönelik Cizre’de şafak operasyonu düzenledi.

Özel harekat polisleri, çevik kuvvet ekibi ve terörle mücadele ekibinin gerçekleştirdiği operasyon kapsamında daha önce belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan baskında 6 YDG-H üyesi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kişi Cizre Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İlçe emniyetindeki ifadelerinden sonra 6 zanlının Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.