Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
PM adayları mesaiye erken başladı

PM adayları mesaiye erken başladı

36. Olağan CHP Kurultayı’nda Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu'na aday olan isimler sıralamalar belli olmadan çalışmalara başladı. Afiş, broşür ve çeşitli materyallerle delegeye ulaşmaya çalışan adaylar ilginç pankartlarıyla dikkat çekti. Sıra numaraları henüz belli değil ama...

  • Ege Postası
  • 03.02.2018 - 19:38

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP kurultayında seçilecek Parti Meclisi üyeleri için yoğun başvuru yapıldı. Parti Meclisi adayları başvurularının ardından sıralamanın yapılması için geri sayıma başlarken boş durmadı. Kurdukları standlarla delegelere kendilerini anlatmaya çalışırken, broşür ve kartlar dağıtarak delegeye ulaştı.

PM adaylarının  çekilen kura ile PM aday listesinin İ harfinden başlacağı açıklandı. Ancak liste hazırlanmadığı için hiçbir adayın sıra numarası henüz belli olmadı.  Numaralar belirlenmeden tanıtım çalışmalarına başlayan PM üyeleri yaptırdıkları broşür, kartlar ve şekerleri dağıttı. Salon önünde pankart ve standlarla kendilerini ifade eden PM adayları aynı zamanda delegelerle bire bir görüşerek kendilerini anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.