Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pakistan'dan İzmir'e 'Yıldırım' telefon!

Pakistan'dan İzmir'e 'Yıldırım' telefon!

Resmi ziyaret için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Pakistan’a giden AK Parti’nin İzmir adayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım gün içinde partisinin İzmir ilçe başkanlarını aradı.Yıldırım’dan gelen sürpriz telefon karşısında başkanların şaşırdığı ve çok mutlu oldukları öğrenildi. Başkanların Yıldırım’dan gelen telefonu teşkilata aktardıkları belirtildi.

  • Ege Postası
  • 24.12.2013 - 00:11
 EGE POSTASI - AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bakan Binali Yıldırım,Pakistan’dan telefonla partisinin İzmir ilçe başkanlarını aradı.Yıldırım gün içinde başkanları tek tek arayarak hatır sordu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Önümüzdeki günlerde İzmir’e gelip seçim çalışmalarına start verecek olan Yıldırım’ın sürpriz telefonunun ilçe başkanlarının moral ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik olduğu öğrenildi.

BAŞBAKAN’LA BİRLİKTE PAKİSTAN’DA!

Resmi ziyaret için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Pakistan’a giden AK Parti’nin İzmir adayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım gün içinde partisinin İzmir ilçe başkanlarını aradı. Öğle saatlerinde ilçe başkanlarını aramaya başlayan Yıldırım’ın, geç saatlere kadar süren telefon görüşmelerinde başkanlara ‘nasılsın, teşkilatın durumu ne, saha çalışmaları nasıl gidiyor’ dediği ve mini bir rapor aldığı öğrenildi.

Yurt dışında olan Yıldırım’dan gelen sürpriz telefon karşısında başkanların mutlu oldukları, teşkilata durumu anlattıkları ve ‘Bakanımızın yurt dışından bizi arayarak halimizi hatırımızı sorması çok güzel...Aklı İzmir’de…Moral ve motivasyonumuzu yüksek tuttu. Yakında İzmir’e gelecek. Sahada gece gündüz birlikte çalışacağız’ dedikleri öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.